DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP KEÇİÖREN İLÇE BAŞKANI KAYA: “MANSUR YAVAŞ FAZLA ABARTILAN BİR BELEDİYE BAŞKANI”

BBP KEÇİÖREN İLÇE BAŞKANI KAYA:  “MANSUR YAVAŞ FAZLA ABARTILAN BİR BELEDİYE BAŞKANI”
14.05.2022
99
A+
A-

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Keçiören İlçe Başkanı Muhammed Kaya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın fazla abartıldığını söyledi.

 

İlçe Başkanı Kaya, Ben 28 yaşında genç bir siyasetçi olarak Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın özellikle gençler tarafından çok abartıldığını düşünüyorum. Geçmişte Ankaranın bir evladı olarak şahit olduğum diğer belediye başkanı dönemine baktığım zaman Mansur beyin çalışmalarını açıkcası yeterli bulmamakla beraber milletimiz tarafından fazlaca abartıldığını düşünüyorum.” dedi

Kaya, “Belediyecilik zor fakat Türkiye gibi cennet bir vatanı idare etmenin gelin zorluğunu sizler düşünün. Sayın Yavaş’ı Cumhurbaşkanlığına aday olarak görmek isteyen bir kitle var bu kitlenin gözünü biran önce açması gerektiğini düşünüyorum. Düşünce özgürlüğünün olduğu bir ülkedeyiz 6’lı masada yer alan siyasi parti liderleri ağıza alınmayacak kelimeler sarf ediyorlar. Siyasetin yapısını ve ahlakını bozmaya başladıklarını düşünmekteyim.”ifadesini kullandı.

“Buradan genç ve akran olan kardeşlerime ve bu vatanın tüm evlatlarına sesleniyorum.” diyen Kaya, “Bu zor süreçte herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli. Kimler bu Vatan için ne hizmetlerde bulundu, kimler mualefet olmak için bu Vatanı yordu. Bizler bu Vatanın evlatları olarak İktidar’da değişim şart mantığını bi köşeye bırakıp, ‘’Türkiyenin Değişimi’’ için daha güzel yerlere gelmesi adına çalışıp çabalamamız gerektiğini düşünüyorum. CHP zihniyetinde bir insanın asla oyları bu memleket için yapılan onca güzel şeye rağmen hiç bir zaman sağ duyulu bir partiye yönelmedi bunun bizzat yaşayan şahidi olarak söylüyorum. Bizler sağ duyulular olarak içine girmiş olduğumuz bir ekonomik sıkıntıda hemen başka yöne yönelme eğilimindeyiz.Bu çok yanlış. Bu evine ekmeği zor şartlarda götüren bir babaya, evladının kuru ekmeği beğenmeyip ama o sofraya bir faydası olmadan babasına sitem edip sırtını dönmesi gibi birşey benim gözümde.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.