Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

M. Kemal Gülşen Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Oldu

M. Kemal Gülşen Türkiye Oryantiring Federasyonu  Malatya İl Temsilcisi Oldu
13.03.2022
155
A+
A-

Türkiye Oryantiring Federasyonu  Malatya İl Temsilciliğine Muhammet Kemal GÜLŞEN Getirildi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu  Antrenörü ve Hakemi  aynı zamanda bir kaç spor branşında da aktif görevlerde bulunan,  Muhammet Kemal  GÜLŞEN Türkiye Oryantiring  Federasyonu Malatya İl Temsilciliği’ne getirildi.

Malatya’mızın yakından tanıdığı, ailece sporcu olan Gülşen Ailesi’nin Babası Muhammet Kemal GÜLŞEN, ailece bir çok başarılara imza atmış olmakla birlikte şampiyon yetiştiren genç  baba, Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya il Temsilciliğine tek aday olarak getirildi.

Konu ile basın açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya il Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN; ‘ İlimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz.Her şey Malatya’mızın Spor ve  sporcuları içindir.  İl temsilciliği gönül işidir. Çıktığımız bu gönül yolunda İlimize en güzel  hizmeti yapıp,şampiyonlar yetişmesi için elimizden gelenin en iyisini Allah’ın izni ile yapacağız.

Bizleri bu göreve layık gören,   Türkiye Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU başta olmak üzere, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU’na,  Merkez MYK üyesi Sayın  İBRAHİM BİRİCİK, Organizasyon Üyesi Sayın Yalçın AYDIN hocalarımıza ve her zaman yanımda olan, Kulüp Başkanlılığı görevini yaptığım, Malatya Çelik Spor Kulübü  Ailesi’ne çok teşekkür ederim.

Malatya Oryantiring sporunun yayılmasında  ve gelişmesinde dün olduğu gibi bugünde Malatya Basın Medya Mensubu olan siz değerli basın mensuplarına sonsuz teşekkür ederim. Gücümüzü ve başarılarımızı siz değerli basın mensupları sayesinde alıyoruz.’ Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.