Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı 18 Ocak Perşembe Günü Açıklanacak

AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı 18 Ocak Perşembe Günü Açıklanacak
15.01.2024
65
A+
A-

AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanacağı tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü düzenlenecek.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarının düzenlediği hain saldırıda 9 askerimiz şehit oldu. Saldırı sonrası AK Parti, 14 Ocak Pazar günü yapayacağı aday tanıtım toplantısını ertelenmişti. Haftanın ilk günüyle yerel seçim hazırlıklarına devam eden AK Parti’de ertelenen aday tanıtım toplantısının tarihi netleştirildi.

AK Parti, Pençe-Kilit harekat bölgesinden gelen şehit haberlerinin ardından aday tanıtım toplantısını ileri bir tarihe ertelemişti. Aday tanıtım toplantısının 18 Ocak’ta yapılacağı açıklandı.

TARİH VE SAAT BELLİ OLDU

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısı 18 Ocak saat 14.00’te yapılacak. Toplantıda, aralarında Ankara İzmir, Adana gibi büyükşehirlerin olduğu 17’si büyükşehir toplam 48 ilin adayları açıklanacak. AK Parti aday tanıtım toplantısını ATO Kongre merkezinde yapacak.

ERDOĞAN ADAYLARI BİZZAT DURUYACAK
Ankara’daki aday tanıtım töreninde, sadece il belediye başkan adayları duyurulacak. İlçe belediye başkan adayları için çalışmalar devam ediyor ve planlanan takvime göre ise ocak ayı sonuna kadar ilçe adayları da açıklanacak. Bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara, İstanbul, İzmir ve Eskişehir gibi büyük şehirlerin ilçe adaylarını bizzat duyuracak.

DEPREM BÖLGESİ İÇİN ‘DEĞİŞİM’ DENDİ
Asrın felaketi olarak nitelendirilen, 6 Şubat depreminde büyük yıkımın yaşandığı deprem illerinin belediye başkanlarında büyük değişim yapılması bekleniyor. Özellikle depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş ve yıkımın yoğun olduğu Malatya ile Adıyaman’da mevcut belediye başkanı ile yola devam edilmeyeceği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.