Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı Türk Milleti Adına Tebrik Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı Türk Milleti Adına  Tebrik Etti
15.10.2024
19
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı makamında kabul etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı makamında kabul ederek Türk Voleybolunun Başarısından Dolayı Tebrik Etti.

Bu gerçekleşen ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Üstündağ “Sayın Bahçeli, Türk voleybolunun son yıllarda milletlerarası alanda elde ettiği başarıları yakından  takip ettiğini; ülkemizi her platformda layıkıyla temsil etmelerinden dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Çalışmalarımızı yakından takip etmeyi ve desteklemeyi sürdüreceğini dile getirdi. Ülkemizin gurur kaynağı olan Filenin Sultanlarına sevgilerimizi ve saygılarımızı iletmenizi isterim.” beyanlarında bulundu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ, voleybolun Türk milletinin gurur kaynağı olduğu şuuruyla çalışmalarını sürdüreceklerini; voleybol camiasının milletimizin, devletimizin verdiği desteklere layık olmaya çalışacağını ifade edip; Sayın Bahçeli’ye isminin yazılı olduğu milli takım forması takdim ederek, çok samimi bir atmosferde gerçekleşen bu ziyaretin voleybol camiasına güçlü bir motivasyon desteği olduğunu vurguladı.

Başkan Üstündağ ayrıca “ Sayın Devlet Bahçeli’ye ziyaretimizde göstermiş olduğu samimi ilgi ve destekleri için çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın özverili destekleri bizlere başarı ve dayanışmayı getirmiştir. Bu çizgimizi de her daim koruyacağız. Bu desteklerle beraber ülkemizi voleybol alanında başarılı bir şekilde temsil  etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.