DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C
09.05.2018
327
A+
A-
TSYD’en FairFPlay Ödülü Sahibi Hülya Bingöl’e Ziyaret
TSYD’den Fair Play Ödülü Sahibi Hülya Bingöl’e Ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Malatya temsilciliği, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Jürisi tarafından, Türkiye Fair Play Ödülleri kapsamında Tanıtım Dalı Büyük Ödülüne layık görülen İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Okutmanı Dr. Hülya Bingöl ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Rıfat Güneş’e bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi. TSYD Malatya Temsilciliği ile birlikte İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde […]

Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Malatya temsilciliği, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Jürisi tarafından, Türkiye Fair Play Ödülleri kapsamında Tanıtım Dalı Büyük Ödülüne layık görülen İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Okutmanı Dr. Hülya Bingöl ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Rıfat Güneş’e bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.
TSYD Malatya Temsilciliği ile birlikte İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde çok sayıda panel ve söyleşiyi gerçekleştiren İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Okutmanı Dr. Hülya Bingöl, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Jürisi tarafından TMOK 2017 Türkiye Fair Play Ödülleri kapsamında “Tanıtım Dalı Büyük Ödülü”ne layık görüldü. İnönü Üniversitesini sevince boğan ödül 24 Mayıs’ta törenle verilecek. TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner Malatya’da yaptıkları araştırmada bu düzeyde bir ödülün ilk defa alındığını belirterek “Spor Bilimleri Fakülte Dekanımızın önerisiyle Türkiye Fair Play Tanıtım Dalı Büyük Ödülüne layık görülen Hülya Bingöl Hocamız Malatya’ya ayrı bir gurur yaşatmıştır. Öğrencilik yıllarındaki spordaki başarısını bu kez de Üniversite de Hoca olarak sürdürmektedir. Bu değerlerimizin Üniversitemizde görev almaları bizleri mutlu etmektedir. Sayın Dekanımıza da teşekkür ediyoruz, Spor Bilimleri Fakültesi bu ödüllerle daha iyi yerlere gelecektir” dedi.
İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Rıfat Güneş, önemli bir ödülü Üniversiteye kazandıran Hülya Bingöl ile gurur duyduklarını belirtirken, ödüle layık görülen Dr. Hülya Bingöl ise “bu ödülde herkesin katkısı var. Bana yardımcı olanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.