Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

2.5 Ayda İcra ve İflas Dairelerine 2 milyon 290 Bin Yeni Dosya Geldi

2.5 Ayda  İcra ve İflas Dairelerine 2 milyon 290 Bin Yeni Dosya Geldi

Saadet Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı Av. Emre Fırat, yaptığı basın açıklaması ile gündemi değerlendirdi.

Fırat açıklamasında: “Türkiye iyi yönetilmemektedir. Bu yönetim beceriksizliğinin faturasını ise milletimiz her gün daha ağır bedellerle ödemektedir. 1 Ocak-18 Mart tarihleri arasında icra ve iflas dairelerine 2 milyon 290 bin yeni dosya geldi. Dosya sayılarında ciddi anlamda bir patlama yaşanmıştır. Toplam dosya sayısı da son bir yılda 1 milyon 263 bin adet artarak 23 milyon 524 bine ulaştı. Vatandaşların vadesinde ödeyemediği için bankalar tarafından icraya verilen takipteki borçları ise 200 milyon lira daha artarak 27.6 milyar lira oldu. Takipteki borçlar her gün katlanarak devam etmektedir. Vatandaşların sadece bankalara olan kredi kartı ve tüketici kredisi borcu 1 trilyon 52 milyar liraya ulaştı. Takipteki borçlar ise 58 milyar lirayı buluyor.

Bu rakamlar bizleri ciddi anlamda endişelendirmektedir. Cennet vatanımızda insanlarımızın refah içinde yaşaması gerekirken onları icra dosyalarına, borçlanan ve borcunu ödeyemeyen vatandaş konumuna düşüren beceriksiz yönetim anlayışını tamamen reddediyoruz. Milletimizin saadeti için yapılacak en önemli iş, ilk seçimlerde Saadet Partisi’nin zaferiyle sonuçlanacak bir seçim başarısı için tüm halkımızla birlikte canla başla çalışmaktır. İnanıyoruz ki gayretlerimizle bunun gerçekleşmesi ülkemizi hak etmiş olduğu şanlı konumuna yükseltecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.