Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

2023 Yılı Sporcuları Ödül Töreni Gerçekleşti

2023 Yılı Sporcuları Ödül Töreni Gerçekleşti
16.10.2023
45
A+
A-

MALATYA İMPARATORUN BÜYÜK BAŞARISI

2023 yılında Uluslararasında derece yapan Malatya adına yarışan sporculara yılın sporcuları kapsamında ASKF tarafından plaket taktim edildi.

15 Ekim 2023 tarihinde Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve ASKF tarafından düzenlenen 2023 yılın sporcuları ödül töreni gerçekleşti.

Malatya’da ödüle layık görünen 19 sporcu içerisinde çoğunluk 6 sporcu ile Milli Takım Antrenörü Ramazan YAVUZ’UN sporcuları yer aldı. Malatya’da birçok branşta tarih yazan ve başarılardan başarılara imza atan Milli Takım Antrenörü Ramazan YAVUZ tarih yazmaya devam ediyor. Büyük başarılara imza attığından dolayı sporcuları tarafında kendisine ‘’Malatya’nın İmparatoru’’ lakabını takmışlardı. 15 Ekim 2023 tarihinde Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve ASKF tarafından düzenlenen 2023 yılın sporcuları ödül töreninde en çok başarı elde eden Antrenör Milli Takım Antrenörü Ramazan YAVUZ oldu.

Çamlıça 10,09,2022

ÖDÜL ALAN İMPARATORUN SPORCULARI

Milli Sporcu Sedef NERGİZ – Avrupa Boks 2.Si

Milli Sporcu Yusuf ÖZGENEL – Wushu Balkan Şampiyonu

Milli Sporcu Osman Zeki EVCİ – Wushu Balkan Şampiyonu

Milli Sporcu Aslıhan EVCİ – Wushu Balkan Şampiyonu

Milli Sporcu Begüm Sultan EVCİ – Wushu Balkan Şampiyonu

Milli Sporcu Miraç ÖZGENEL – Wushu Balkan Şampiyonu

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve ASKF tarafından düzenlenen 2023 yılın sporcuları ödül töreni hatıra fotoğrafları ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.