Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C
06.05.2022
91
A+
A-

Turan Karadağ,  laboratuvarın Taşınmasına İzin Vermeyeceğiz

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Bilindiği üzere Hekimhan maden yatağı, maden laboratuvarının da burada olması gerekiyor. Madem onlara laboratuvar lazımsa başka yerden alsınlar. Niye buradaki malzemeler götürülsün?

HEKİMHAN HALKI OLARAK BU DURUMUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulundaki Maden ve Geoteknik Laboratuvarlarının Malatya’ya Taşınacağı Haberlerine Tepki Göstererek Asla Hekimhan MYO’dan  Bir Çivi Bile Söküp Götüremezler Hekimhan Halkı Buna İzin Vermez Dedi.

Başkan Turan Karadağ,  Maden  ve Geoteknik laboratuvarın Taşınmasına Asla İzin Vermeyeceğiz

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulundaki Maden ve Geoteknik Laboratuvarlarının Malatya’ya Taşınacağı  ile  ilgili  Turgut Özal Üniversitesi  Rektörü Aysun Bay Karabulut  Hanım ile görüştüm, bana bu laboratuvar gidecek ama tekrar gelecek’’ dedi.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ Açıklamasına şöyle devam etti ; 

Rektör Hanıma Okulumuzdaki  Maden ve Geoteknik Laboratuvarlarının başka bir  yere giderse bir daha da gelmeyeceğini söyledim. O da ‘rektör yardımı göndereyim, onunla görüşün’ dedi.  Burada bulunan bütün sivil toplum örgütleri, ilçe başkanları ile konunun takipçiyiz ve laboratuvarımızı göndermemekte kararlıyız.

Bilindiği üzere Hekimhan maden yatağı, maden laboratuvarının da burada olması gerekiyor. Madem onlara laboratuvar lazımsa başka yerden alsınlar. Niye buradaki malzemeler götürülsün? Zaten Hekimhan’da nüfus varsa madenden dolayı var. O nedenle biz bu laboratuvarın buradan taşınmasına müsaade etmeyeceğiz. Yüksekokulumuzda 3-4 tane bölüm var. Bu bölüm giderse, diğerleri de gider diye vatandaşın çekinceleri var. Biz bilsek ki gidecek 2 ay sonra tekrar gelecek sıkıntı yok ama buradan giden bir şey bir daha gelmez.”dedim diye  konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.