DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C
11.05.2023
45
A+
A-

“Kazanımlarımızı kaybetmeden yolumuza devam etmeliyiz”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, “Türkiye bugün sanayide, sanayileşmede çağ atladı. Marmaray yapılırken nasıl bir mukavemet gösterildiğini hatırlayın. Türkiye’nin artık her yerinde köprüler, otobanlar ve tüneller sıradan bir iş olma noktasına geldi. Türkiye bu büyük kazanımlarını kaybetmemelidir. O nedenle 14 Mayıs seçimleri büyük önem taşıyor. Kazanımlarımızı kaybetmeden yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Özcan, Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Doğanşehir ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret ederek, burada vatandaşlarla bir araya gelen ve 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için destek isteyen Özcan, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin bulunduğu eşikten geçmesi için büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

“TÜRKİYE SANAYİ VE SANAYİLEŞMEDE ÇAĞ ATLADI”

Özcan, Türkiye’nin kendi markasıyla otomobilini yapabilecek duruma geldiğini vurgulayarak, “Bunlar gerçekten geçmişte hayal ettiğimiz işler. Türkiye bugün sanayide, sanayileşmede çağ atladı. Marmaray yapılırken nasıl bir mukavemet gösterildiğini hatırlayın. Türkiye’nin artık her yerinde köprüler, otobanlar ve tüneller sıradan bir iş olma noktasına geldi. Türkiye bu büyük kazanımlarını kaybetmemelidir. O nedenle 14 Mayıs seçimleri büyük önem taşıyor. Kazanımlarımızı kaybetmeden yolumuza devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE 9 YILDIR UĞRADIĞI SALDIRILARDAN DİMDİK AYAKTA ÇIKTI”

Malatya’nın 21 yılda 50 milyar TL’lik kamu yatırımı aldığını anımsatan Özcan, “Şu anda 10 milyar TL’lik yatırımda devam ediyor. Doğanşehir’de bundan payını aldı” dedi.

Özcan, Türkiye’yi karıştırmak isteyenlere karşı milletin 14 Mayıs’ta sandıklarda gereken dersi vereceğini ifade ederek, “2014’teki Gezi eylemini hepimiz hatırlayalım; İstanbul’un sokakları teröre teslim edilmek istendi. Banka şubeleri yakılıp yıkıldı, polis arabaları ters çevrildi. Hemen arkasından 17-25 Aralık’ı yaşadık. Yargı ve MİT darbesini hatırlayın. 15 Temmuz gerçekten Türkiye’nin yakın tarihinin en önemli hadisesidir. Hemen arkasından Türkiye bir ekonomik manipülasyonla karşı karşıya kaldı. Türkiye’nin ekonomisini çökertmeye çalıştılar. 2014’ten buyana 9 yıldır Türkiye bir sürü saldırıya maruz kaldı. Ama ona rağmen dimdik ayakta ve Türkiye Ukrayna-Rusya harbinin şu anda en önemli kazananıdır. Dış politikada o kadar önemli bir diplomasi başarısı sergiledi ki Türkiye büyük bir kazanımla çıktı. 14 Mayıs’ta bu büyük fotoğrafa bakarak sizden cumhurbaşkanımız ve AK Parti’ye oy istiyoruz” diye konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.