Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Milletvekili Çakır, Miraç Kandili Mesajı

Milletvekili Çakır, Miraç Kandili Mesajı
20.03.2020
160
A+
A-

 

Bir Miraç Kandilini daha idrak etmenin mutluluğu ve manevi huzuru içerisindeyiz.

 

Mübarek Üç Aylar’ın içinde yer alan Miraç Kandili, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir.

 

Miraç, bir yükseliştir. Miraç, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in mukaddes ve manevi yolculuğudur. Miraç her şeyden önce başta Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV) olmak üzere her mümin için manevi terfi, Allah ile buluşma ve insani sorumluluk üstlenmektir.

 

Bu anlamda Kandil geceleri, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir.

 

Bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin Hak katında makbul olmasını temenni ediyorum. Rabbimden İslam dünyasının birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmesini; tüm insanlığın yürek acılarını ve gözyaşlarını dindirmesini niyaz ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; bu gecenin, tüm İslam Alemine , Ülkemize, Milletimize ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ederim.

Selam, sevgi ve saygılarımla.

 

Ahmet ÇAKIR

AK Parti Malatya Milletvekili

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.