Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

TOKİ, Battalgazi Çamurlu’da 8.792 M2 Konut Alanını 8 Ekim’de Satışa Sunacak

TOKİ, Battalgazi Çamurlu’da 8.792 M2 Konut Alanını 8 Ekim’de Satışa Sunacak
23.09.2025
10
A+
A-

TOKİ, Malatya’da Dahil 32 İlde Toplam 281 Taşınmazı  Ekim Çarşamba Günü Satacak

TOKİ, Malatya’da Dahil 32 İlde Toplam 281 Taşınmazı 8 Ekim Çarşamba Günü Açık Artırma İle Satışa Sunacak.

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanacak; vadeli alımlarda ise yüzde 25 peşinatla 48 ay, yüzde 40 peşinatla 36 ay vade seçenekleri uygulanacak.

TOKİ, Malatya’nın Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesinde Muhammel Bedeli 45 Milyon 649 Bin 569 Lira 8.792 Metrekare Olan Konut Alanlı Arsayı  8 Ekim Çarşamba Günü  Saat  10.30’da İhale Yolu İle Satışa Sunacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcılar ve kullanıcılar için yeni bir satış programı duyurdu. Kurum, mülkiyetindeki 281 taşınmazı 8 Ekim Çarşamba saat 10.30’da açık artırma yöntemiyle ihale edecek. Fiziki katılım Ankara’daki Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda mümkün olurken, isteyenler emlakmuzayede.com.tr üzerinden çevrimiçi teklif de verebilecek.

İHALE TAKVİMİ VE KATILIM YÖNTEMİ
Tarih/Saat: 8 Ekim Çarşamba, 10.30

Yer: Bilkent Otel ve Konferans Merkezi (Ankara) – TOKİ İstanbul Hizmet Binası

Online katılım: emlakmuzayede.com.tr üzerinden kayıt ve teklif

SATIŞA ÇIKACAK İLLER VE ADETLER
Toplam 281 taşınmaz şu illerde alıcı bekliyor:

Ankara (35), Afyonkarahisar (32), Eskişehir (24), Muğla (21), Gaziantep (16), Tekirdağ (15), İzmir (15), Kahramanmaraş (12), Elazığ (11), Antalya (10), Diyarbakır (7), Niğde (6), Ağrı (5), Aydın (4), Samsun (3), Erzurum (3)

Ayrıca İstanbul (17), Konya, Kırklareli, Çanakkale, Çankırı, Aksaray, Malatya, Adana, Nevşehir (her biri 1), Şanlıurfa (8), Mardin (2), Kocaeli (2), Yalova (2), Kayseri (8), Mersin (2), Çorum (13), Erzurum (3), Ağrı (5) gibi illerde de satış yapılacak.

Not: Listedeki adetler TOKİ’nin duyurusundaki ihale dağılımına göre derlenmiştir.

TAŞINMAZLARIN NİTELİĞİ
Portföy; konut, ticaret, tarım, turizm, hayvancılık, sağlık, özel eğitim, sanayi–depolama, kentsel çalışma, lojistik, sosyal tesis ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaların yanı sıra plansız nitelikteki arazileri de kapsıyor.

ÖDEME KOŞULLARI VE İNDİRİMLER
Vadeli seçenekler:

%25 peşinat + 48 ay vade

%40 peşinat + 36 ay vade

Peşin satış: Bazı taşınmazlarda yalnızca peşin satış yapılacak; peşin ödemede %15 indirim uygulanacak.

BAŞVURU VE BİLGİLENDİRME
İhaleye ilişkin şartname, taşınmaz listeleri ve katılım adımları toki.gov.tr ve emlakmuzayede.com.tr üzerinden erişime açık. Detaylı sorular için 0 212 608 15 00 numaralı çağrı hattından bilgi alınabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.