Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Kamil Göksu: Başkan Akif Üstündağ, Türk Voleybolunu Dünya Markası Haline Getirdi

Kamil Göksu:  Başkan Akif Üstündağ, Türk Voleybolunu Dünya Markası Haline Getirdi
15.10.2024
24
A+
A-

TÜRK VOLEYBOLU VE MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ BU ÜLKENİN GURUR KAYNAĞIDIR.
Voleybol federasyonunda 18.10.2024 tarihinde genel kurul var. Yeni başkan ve yönetim kurulu da seçilecek.
Duyduğumuz kadarı ile başka aday ya da adaylar da çıkacak. Bu çok normal bir durum. Rekabetçi bir ortamda seçim yarışına girmek, projeleri yarıştırmak çok güzel ve değerli.


Ama kulağımıza gelen bazı duyumlar var ki bu yarışın serbest rekabetin dışına çıkıp olaya bazı güçlerin müdahil olduğu, Sayın Mehmet Akif Üstündağ’ı yıkmak için yoğun çaba harcadığı, hatta delegeleri tek tek arayarak farklı bir aday için destek istediği söyleniyor.


Mehmet Akif Üstündağ başarısız bir federasyon başkanı olsa dahi bu yaklaşım yanlıştır ama hak veren olabilir.
Peki Sayın Üstündağ başarısız mı.?


2016 yılında federasyon başkanı olan sayın Üstündağ ve başında olduğu yönetim izledikleri strateji, kurdukları sağlıklı ilişkiler, kamu oyunda oluşturdukları pozitif ortam ve verdikleri güvenle hem milli takımlarımızı özellikle kadın voleybol milli takımımızı  hem de kulüp takımlarımızı Avrupa ve dünyada bir marka haline getirmişlerdir.
Böyle bir başarı örneği yoktur.


Hemen hemen her branşta hayal kırıklığı yaşadığımız sporda halkımızın yüzünü güldüren spor dalı olmuştur voleybol.


Avrupa da vatandaşlarımızın gururla, göz yaşı ile izledikleri kadın voleybol takımımızın verdiği o muhteşem duyguyu düşünün.


Avrupa şampiyonlukları, dünya şampiyonlukları bunlar tesadüfi başarılar değildir.
Voleybolu bilen, işini seven, çalışacağı koçlardan tutun en ince ayrıntıya kadar titizlikle araştırma yapan çalışkan, liyakat sahibi bir ekibin başarısıdır bu başarı.


Eğer yediden yetmişe vatandaşlarımızın saat kaç olursa olsun heyecanla beklediği maçların, bu maçları gururla seyreden insanlarımızın sayısı onlarca kat artıyorsa, bütün dünyada en fazla izlenen maçlar bizim takımların maçları ise bu Sayın Üstündağ’ın ve başkanlığında oluşturulan hocasından bütün oyuncuların seçimine  kadar yapılan doğru işlerin sonucudur.


Bu gün ülkemizde voleybol en sevilen ve ilgi gösterilen spor dalıdır.Bunu sağlayanlara teşekkür etmeli ve her desteği vermeliyiz.Sayın Mehmet Akif Üstündağ’a ve arkadaşlarına bu nedenle desteğimiz ve inancımız tamdır.
Ankara Malatya Dernekler  Federasyonu olarak Sayın Üstündağ’a desteğimizi yineliyor ve her zaman yanında olduğumuzu beyan ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.