Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Adana’da Yaşayan Vanlı İş İnsanı Coşkun Koç, Kış Gününde Çocukları Unutmadı

Adana’da Yaşayan Vanlı İş İnsanı Coşkun Koç, Kış Gününde Çocukları Unutmadı
09.02.2022
68
A+
A-

Adana’da yaşayan Vanlı iş insanı Coşkun Koç, Doğduğu toprakları unutmayarak çocuklara, kışlık mont başta olmak üzere, çeşitli giyim malzemeleri gönderdi.

Uzun süredir Adana’da iş sektöründe oldukça güzel çalışmalara ve başarılara imza atan Vanlı iş insanı Coşkun Koç, irtibat kurduğu akrabası Gürpınar Ziraat Odası Başkanı iş insanı Faruk Şamiloğlu ile birlikte, çocukların kalplerine dokunacak güzel bir çalışma yaptı.

Vanlı iş insanı Coşkun Koç, özellikle eğitimde öğrencileri okumaya ve başarıyı hedeflemek için çaba gösteren, fakat maddi durumu iyi olmayan başarılı çocuklara, kışlık mont başta olmak üzere, çeşitli giyim malzemeleri gönderdi.

Van Gürpınar Ziraat Odası Başkanı girişimci iş insanı Faruk Şamiloğlu ile yapılan görüşmeler sonucunda, Van’a gönderilen giyim malzemeleri, önceden tek tek tespit edilen öğrencilere teslim edildi.

Hepsi birbirinden oldukça kaliteli olan giyim malzemeleri, Muhtarlar, Öğretmenler, saygın isimler ve Okul aile birliği temsilcileri aracılığıyla, ihtiyaç sahiplerine takdim edildi. Giyim malzemelerinin Van’a getirilmesinde ve dağıtımında büyük emekler harcayan Gürpınar Ziraat Odası Başkanı iş insanı Faruk Şamiloğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Öncelikle akrabam iş insanı Coşkun Koç beye çok teşekkür ediyorum. Özverili ve anlamlı bir çalışma oldu. Adana’da ikamet eden, Adana’da güzel çalışmalara imza atan akrabamız iş insanı Coşkun Koç, Van’da eğitim gören ve başarı gösteren öğrencilerin unutulmaması gerektiğini söyledi. Van’ın kış şartlarını iyi bilen Coşkun Bey, özellikle bu sene kışın çok soğuk geçtiğini bildiğinden dolayı böylesi bir girişimde bulundu.

Kendileri ile görüştük, konu üzerine iyi bir çalışma sergiledik. Van genelinde tespit edebildiğimiz ve durumunda yüzde yüz emin olduğumuz evlatlarımıza, başta kışlık mont olmak üzere, çeşitli giyim malzemelerini hediye ettik.

“Veren elin, alan elden haberdar olmaması” babında, büyük bir titizlikle malzemeleri adrese teslim ettik. İrtibat kurduğumuz kişiler aracılığıyla, çocuklarımızı sevindirdik. Çocuklarımızın yüzlerindeki o tebessüm her şeye bedeldi.  Çocuklarımıza şunu söyledik; “Siz ne kadar başarılı olursanız, bizler de size o kadar çok hediye vereceğiz” burada amaç, çocukları okula ve okuldaki başarıya teşvik etmektir.

Allah kimsenin hayrını boşa çıkarmasın inşallah. İlimizde ki, dezavantajlı çocukların mutlu olmasına vesile olan akrabamız iş insanı Coşkun Koç’a, soğuk kış gününde sevinen ve yüzleri gülen tüm çocuklar adına teşekkür ediyorum” diyen Şamiloğlu, “Allah rızası gözetilmeyen hiçbir şeyde, hayır yoktur. Bizler bu işi yaparken Allah’ın rızasını gözetleyerek yaptık. Bu anlamda, ne emek vermişsek, ne kadar uğraşmışsak Allah katında hepsini helal ediyoruz. Yeter ki, iyilik yapabilelim, yeter ki birbirimizi sevebilelim” diyerek, giyim malzemelerinin dağıtımında, emeği geçen herkese, çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.