Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Adıyaman Gergerli İş İnsanı Mehmet Kuş, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Adıyaman Gergerli İş İnsanı Mehmet Kuş, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
27.06.2023
65
A+
A-

Mehmet Kuş’tan Kurban Bayramı kutlama Mesajı

Adıyaman Gergerli İş İnsanı Ponto MK Deluxe Leather Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kuş, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı.

çamlıca 1

Başkan Kuş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar dini ve toplumsal değerlerin yoğun olarak hissedildiği, birlik ve beraberliğin, huzurun, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı müstesna günlerdir. Kırgınlıklar ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyeye çıktığı, yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bir Kurban Bayramı’na ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Millet olarak en önemli özelliklerimizden birisi de manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhudur. Bu bayramda da birlik ve beraberlik içerisinde ‘sağ elin verdiğini sol el bilmemeli’ anlayışı ile ihtiyaç sahiplerini incitmeden gözetelim, bayram ruhunu ve mutluluğunu gönülden gönüle taşıyalım. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.