Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, “Türkiye’miz Zor Bir Eşikte ve Bu Eşiği Aşacağız”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, “Türkiye’miz Zor Bir Eşikte ve Bu Eşiği Aşacağız”
04.05.2023
37
A+
A-

“Türkiye’miz bir eşikte ve bu eşiği aşacağız”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan, “Doğru tercih, taraf ve adım ile ilgili kararı 14 Mayıs akşamı Kale verecektir. Özellikle de memleketimizin geleceği, gençliğimizin ve Malatya’mızın istikbali için önemli bir seçim yapacağız. Karşı tarafın nasıl zararlar vereceğini bizden daha iyi biliyorsunuz. Türkiye’miz bir eşikte ve bu eşiği aşacağız” dedi.

Babacan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında Kale ilçesini ziyaret etti.

İlçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Babacan, birikimlerini Malatya için kullanmak istediğini ifade ederek, “Temel değerlerimizle biz bu toprakların çocuğuyuz” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ VERDİĞİ SÖZLERİ HEP YERİNE GETİRDİ”

“Bu yolu milletimizle birlikte yürüyüp, inşa edeceğiz” ifadesini kullanan Babacan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Muhtarlarımız, belediye başkanlarımız, il yönetimi ve ilçe başkanlarımızla koordineli bir şekilde çalışacağız. İstişare ederek talepleri yerine getireceğiz. Deprem sonrası kalıcı konutlarla ilgili çalışmalar başladı. Cumhurbaşkanımız, “Kalıcı konutları bir yıl içerisinde bitireceğim” diyorsa bizden daha iyi biliyorsunuz ki bitirir. Daha öncede söyledi ve yaptı. Cumhurbaşkanımız söylediği şeyleri yapıyor. Cumhurbaşkanımızın güçlü kararlılığı ve iradesiyle kalıcı konutları yapacağız. Karşı tarafta ise seçim öncesi vatandaşa bol keseden her şeyi söyleyen, her vaadi veren fakat seçimin ertesi günü her şeyi unutan, vatandaşa bir daha dönüp bakmayan, vatandaşla hiç ilgilenmeyen, vatandaşın gerçekten derdi ne bununla hiç ilgilenmeyen bir taraf var.”

“TERÖR ÖRGÜTÜ, KILIÇDAROĞLU İÇİN OY İSTİYOR”

Milletin kimin vereceği sözü tutacağını kimin ise kendilerini seçim öncesi aldatıp, kandırdığını iyi bildiğini dile getiren Babacan, “Bu yüzden doğru tercih, taraf ve adım ile ilgili kararı 14 Mayıs akşamı Kale verecektir. Özellikle de memleketimizin geleceği, gençliğimizin ve Malatya’mızın istikbali için önemli bir seçim yapacağız. Karşı tarafın nasıl zararlar vereceğini bizden daha iyi biliyorsunuz. Türkiye’miz bir eşikte ve bu eşiği aşacağız. Savunma sanayinde İHA’larla, SİHA’larla, Kızılelma’yla, Anka’yla, denizaltılarla, tanklarla ve savaş uçaklarıyla bunu daha da ileriye taşıyacağız. Terörle mücadelede PKK terör örgütünün beli kırıldı. Terör örgütünün feryat figan etmelerinin sebebi bu. 14 Mayıs’a bel bağlamalarının, Kılıçdaroğlu’na oy istemelerinin sebebi bu. PKK terör örgütünün elebaşları açıktan bir cumhurbaşkanına oy istemeye başladılar” dedi. 

“Halkımız istikrar, güven ve huzur istiyor”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,  ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile birlikte seçim gezileri kapsamında Gündüzbey ve İlyas Mahalleleri ile Yeni Sanayi Sitesini ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan ise, “Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Teşkilatından arkadaşlarımızla gece gündüz demeden sahadayız ve seçimlerin ülkemizin geleceği, şehrimizin geleceği için ne önem arz ettiğini en ince detayına kadar anlatmaya çalışıyoruz. Cumhur İttifakına, Cumhurbaşkanımıza ve AK Kadrolara olan güvenlerini bir kez daha bizimle paylaşan bütün hemşehrilerimize ve değerli esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bizler sadece seçim zamanlarında değil her an halkımızla iç içe ve bir aradayız. Her zamanda halkımızın emrinde olduk, bundan sonrada aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Ziyaret ettiğimiz her yerde halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na ve bizlere gösterdiği teveccühü gördükçe üzerimizdeki sorumluluğun daha da arttığını hissediyoruz. 6 Şubat depreminden dolayı çok zor günlerden geçiyoruz ancak bu dönemde daha fazla bir ve beraber olmaya ihtiyacımız var. Hemşehrilerimiz istikrar istiyor, güven ve huzur istiyor. Ülkemizin gelecek vizyonu açısından çok önemli bir seçime gidiyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıklardan büyük bir zaferle ayrılacağız. AK Parti bu halkın partisidir, esnafların partisidir. Türkiye Yüzyılı yatırımlarla birlikte şehrimiz daha fazla kalkınacak ve geleceğe daha umutla bakacaktır. Malatya’ya karşı ayrı bir sevgisi olan Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz, bu kutlu mücadelenin parçası olmak bizim adımıza büyük bir gururdur.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Vatandaşlarımızın Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları güven hepimizi mutlu etmiştir. İnşallah 14 Mayıs günü bu sandıklara yansıyacak ve kazanan Türkiye ve Malatya olacaktır. Hemşehrilerimizin tercihi belli, kararı nettir.Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ‘Yaparsa yine AK Parti yapar, yaparsa yine Cumhurbaşkanımız yapar’ diyerek tercihlerinin ne olacağını çok güçlü bir şekilde ortaya koyuyorlar. İşte bu inanç bizi daha güçlü yarınlara taşıyacaktır.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.