Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı , Kalıcı Hibe Konutlar İçin Sponsor Bulacağız

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı , Kalıcı Hibe Konutlar İçin Sponsor Bulacağız
08.12.2023
89
A+
A-

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Özpolat, 6 Şubat Depreminde Çok büyük zarar  gören Yeşilyurt’un tekrar  en  kısa zamanda  ayağa  kalkması  için Devletin haricinde başta  bankalar olmak  üzere güçlü  özel sektör temsilcileri,  iş insanları ve sanayicilerin gereken adımları  atarak  Malatya’nın  konut  sorununa  maddi  manevi  destek  vermeleri  gerekir. 

Yaptığımız  ön  çalışmalar  neticesinde Türkiye’nin  bir  çok  marka  firması ile  reklam  ve isimlerinin konutlara , sitelere , cadde  ve  sokaklara  verilmesi  suretiyle  sponsorluk  anlaşmaları  yapılarak kalıcı  konut  yapılması  konusunda  fikir alış  verişinde  bulunduk. Yaptığımız  görüşmeler  neticesinde  çok  olumlu  dönüşler almamız  bizleri  fazlasıyla  memnun etti. Allah  nasip eder  Başkanlık görevi  tarafımıza tebliğ  edilirse yapacağımız  projeler  ile  en  kısa  zamanda  isim  sponsorluğu  gibi girişimlerimiz  ile kalıcı  konutları vatandaşlarımıza teslim  etmeye  çalışacağız. 

Başkan Aday Adayı Hamit Özpolat, bugün  ülkemizde ve dünyada bir çok  kurumsal  firmalar  başta  spor  kulüplerinin  isimlerine , formalarına , statlara ,  spor tesis ve komplekslerine isim sponsoru  olarak  çok  ciddi  maddi  destek  vermektedirler. Bizde  oluşturacağımız ekip ve  komisyonla  böyle  bir benzer  çalışma  yürüterek Başta Devletimiz ve Cumhurbaşkanımızın desteğini alarak eğer ön gördüğümüz gibi zeminini oluşturduktan sonra  hibe yada her  bir ihtiyaç sahibi vatandaşımızı  çok  düşük  maliyetlerle konut sahibi  yapmaya  çalışacağız. Bugün Türkiye’de  bir  çok  banka , GSM şirketi , özel hastane ve okullar , zincir marketler , holdingler reklam  ve sponsor  olarak spor kulüplerine,  festival ve fuar organizasyonlarına , tv , radyo , gazete ve açık hava  reklamcılığına destek  veriyorlar. Bu  tip  çalışmayı hukuki ve kanuni zeminini oluşturarak bizde  Yeşilyurt’umuz için  yapacağız. 2  gün  önce Ülkemizin  güzide  kulüplerinden  biri  olan Galatasaray, Adıyaman 100, Hatay 100 ve Kahramanmaraş 100 konut  olmak  üzere toplamda 300 konut yapıp teslim  edecek. ( Yapılacak Konutların yerine GALATASARAY MAHALLESİ ismi  verilecek.) Tabi  bu illerin arasında Malatya’nın olmaması bizleri üzmüştür. Sayın AK Parti Malatya Milletvekilimiz Abdurrahman Babacan’ın  girişimleriyle Sağ olsun Galatasaray Kulübü yöneticileri  bu projeye  Malatya’yıda  dahil  edeceklerini sözünü vermeleri bizleri  mutlu etmiştir. Galatasaray Kulübünün yaptığı isim  sponsorluğu gibi cadde, sokak, mahalle , Siteler ve Konutlara sponsor  isimleri verilerek  bir çok  hibe konut projeleri  hayata  geçebilir.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Özpolat,Milletimizin ve Devletimizin Desteği ile Allah’ın  izini  ile deprem  yaralarının en  kısa zamanda sarılacağını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.