Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AK Parti’li Başkan Adayları Eski Malatya’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti’li Başkan Adayları Eski Malatya’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
11.03.2024
17
A+
A-

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, EskiMalatya’da vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Partili Başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi ilçesine bağlı EskiMalatya’da vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in de katıldığı programda ilk olarak konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci,  birlik ve beraberlik mesajları verirken, AK Parti Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise EskiMalatya’nın tarihi ve kültürel derinliğine dikkat çekerek bölgeye önemli hizmetler yapıldığını kaydetti.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ise göreve gelmelerinin ardından ayrım yapmadan herkesi kucaklayan bir anlayışla hizmet edeceklerini ifade ederek, ağa paşa olmaya değil hizmetkar olmak için yola çıktıklarını söyledi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit de, depremde büyük yıkım yaşayan Malatya’nın ayağa kalka bilmesi için iktidar desteğinin önemine vurgu yaparak, 31 Mart’ta verilecek kararın kenttin 50  ila 100 yılını etkileyeceğini belirtti.


Programda son olarak konuşan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ise  Eskimalatya’yı çok iyi tanıdığını kaydederek, daha önce bölgedeki tarihi surlar için başlatılan çalışmalara devam edileceğini ifade etti.

Er, EskiMalatya’da, depremlerde hasar alan tüm kültür varlıklarını ayağa kaldıracaklarını aktararak, bölge çiftçisine tarımsal anlamda da her türlü desteğin verileceğini söyledi. 

Deprem sonrası yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Er, 2 yılda kentteki kalıcı konut ihtiyacının karşılanarak vatandaşların evlerine kavuşmalarını sağlayacaklarını ifade ederek, yeni çarşıdaki çalışmalarının ise bir yılda tamamlanacağını kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.