Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AKÇADAĞ-DER Başkanı Maskar, Bizleri Yok Sayanları Bizler Yok Saymasını İyi Biliriz”

AKÇADAĞ-DER Başkanı Maskar, Bizleri Yok Sayanları Bizler Yok Saymasını İyi Biliriz”
05.02.2022
108
A+
A-

Akçadağlılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Akçadağ sakinleri yapılacak olan ilk yerel seçimlerde Büyükşehir ve Merkez iki ilçe Battalgazi ve Yeşilyurt’ta Akçadağlı belediye başkanı görmek istiyor.

Siyasi gündemde sürekli olarak ‘erken seçim tartışmaları’ devam ederken, yapılacak ilik yerel seçimde Akçadağlı vatandaşlar, Büyükşehir belediyesi veya iki merkez ilçe belediyelerin birinde Akçadağlı belediye başkanı görmek. İstiyor. Battalgazi ve Yeşilyurt’tan sonra en büyük ilçe konumunda olan Akçadağ için Akçadağlılar yerel yönetimlerde söz haklarının olduğunu ifade ediyor.

Konu ile alakalı bir değerlendirme yapan Akçadağlılar yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Murat Maskar, “Akçadağ’ı kimse denklemden çıkaramaz, yok sayamaz. Bizler STK olarak tabi ki siyaset yapmıyoruz, ancak Malatya’mızın en büyük ilçesi olan Akçadağ ilçesinin yeni döneme siyasal anlamda kimsenin yok saymasına izin vermeyeceğiz. Gerek, yerel seçimlerde, Gerek ise Genel seçimlerde Akçadağlı hemşerimizim Hem Malatya Büyükşehir, Yeşilyurt, Battalgazi ilçelerinde aday olmaları ve seçilmeleri için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Bizler Akçadağ konum itibariyle iki merkez ilçeden sonra Malatya’da en büyük ilçe konumunda. Ayrıca Malatya’da Akçadağlı hemşerilerimizin nüfus oranları küçümsenmeyecek oranda. Bizler Akçadağlı sakinler olarak artık yok sayılmak istemiyoruz. Bizleri Yok Sayanları Bizler Yok Saymasını iyi biliriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.