DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AKŞİT, “BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİ SAYMAKLA BİTİRİLEMEYECEK KADAR ÇOK”

AKŞİT, “BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİ SAYMAKLA BİTİRİLEMEYECEK KADAR ÇOK”
30.06.2018
234
A+
A-

AKŞİT, “BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİ SAYMAKLA BİTİRİLEMEYECEK KADAR ÇOK”
AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve eski bakanlardan Güldal Akşit, Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler alan Akşit, “Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri saymakla bitirilemeyecek kadar çok” dedi.

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve eski bakanlardan Güldal Akşit, Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Gürkan ile bir araya geldi. Akşit, burada ilk olarak Başkan Gürkan ile birlikte Battalgazi Belediyesi fuaye alanında bulunan ve yapılan hizmetlerin maketlerini gezdi. Akşit ve Başkan Gürkan, daha sonra beraberindekilerle birlikte makama geçti. Burada konuşan AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve eski bakanlardan Güldal Akşit, Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası’nın kullanım açısında ve Malatya’nın değerleri bakımında önemine dikkat çekerek, “Öncelikle yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını dilerim Battalgazi bölgemize, memleketimize. Gerçekten güzel bir hizmet binası yapılmış. Hem Malatya’nın tarihi ve kültürel değerlerini taşıyan, hem de kullanım açısından her şeyi düşünülmüş. Bugün itibariyle akıllı bina olarak tanımlanan, kendi elektriğini kendisi üretebilen, suyunu değerlendiren, toplantı salonlarıyla, her şeyiyle, mescidi ile, kullanım alanlarıyla, hayatı kolaylaştıran otoparkıyla, gerçekten güzel bir bina. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Başkanımız sayın Selahattin Gürkan’ın şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediyesi’nin saymakla bitirilmeyecek kadar hizmetler yaptığına dikkat çeken Akşit, “Aşağıda yapılan tüm çalışmaların maketlerini gördük. Ama maket olmakla kalmayıp hayata geçirilmiş olması da ayrıca bir mutluluk. Çünkü bir çok yerde o maketleri görüyoruz. Yapılacak olarak lanse ediliyor. Hayata geçmesini ya görebiliyoruz yada göremiyoruz. Aşağıda gördüklerimiz Galip Demirel Çınar Parkı, ispenderedeki tesisler, Engelli Merkezleri, Tahtalı Hamam tüm bunların hepsi Malatya’ya kazandırılan çok güzel hizmetler. Hizmetler saymakla bitirilemeyecek kadar çok. Ben bu anlamda Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve ekibi ile emeği geçenlere teşekkür ediyorum ve bu hizmetler memleketimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendilerini Malatya’mızda görmekten büyük gurur ve onur duyduğumu da belirtmek istiyorum. Sayın Akşit hem Bakanlık döneminde, gerekse genel merkezdeki görevleri süreci içerisinde hep bizim yanımızda olmuştur. İşlerimizi her zaman yakinen takip eden, sıkıntılarımızın çözümü noktasında her konuda destek veren sayın bakanımıza bu vesile ile teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Bizlerde şehrül emin olarak şehrin sadece bugününü değil, dününü ve geleceğini planlayan biz vizyon içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Başkan Gürkan, “Belediye başkanlığını sadece seçilmiş 5 yıl olarak değerlendirmiyoruz. Bir belediye başkanı geçmiş bin yılların nasıl belediye başkanı olunabilir, gelecek yüzyılların nasıl belediye başkanı olunur o vizyon içinde çalışıyoruz. Görülen eserlerde de az önce sayın bakanımızın ifade ettiği başka yerlerde maketler yapılır ama, proje bir türlü faaliyete geçmez. Bizde projeler yapılıp işler bittikten sonra maketler yapılıyor. Yani aşağıda görülen maketlerin tümü yapılmış, bitmiş hizmetler. Yaşam merkezi, spor merkezi, rehabilitasyon merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi Türkiye’nin önünde ve Türkiye’ye rol model olan hizmetlerdir. Bir taraftan da Yeşil Kuşak Projesi kapsamı içerisinde var olan okulların başka bir yere taşınması ve 200 dönümlük şehir parkının oluşması noktasındaki çalışmalarımız da bu çerçevede devam ediyor. Diğer taraftan klasik belediyecilik hizmetleri olarak tarif ettiğimiz sosyal ve kültürel merkezler, parklar bahçeler ve çevre düzenleme çalışmaları, yol asfalt ve kaldırım çalışmaları o hizmetlerde Türkiye’de rekor denilebilecek bir ölçüde. Şu an biz Battalgazi bölgesinde Belediye olarak bahçe yolları da dahil asfaltlamadığımız hiçbir yol kalmamıştır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.