Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP ATAĞA GEÇTİ ALAGÖZ : “TOPLUMUN TAMAMININ DESTEĞİNİ ALACAK BİR ADAY AÇIKLAYACAĞIZ

15.01.2019
146
A+
A-

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi İbrahim Alagöz, Elbistan’da da yerel seçimlere kendi amblemleri altında katılacaklarını belirterek, “Toplumun tamamının desteğini alacak bir adayımız olacak” dedi.
Alagöz, ilçede ittifak konusuna da değinerek, “Biz, ittifakı hemşerilerimizle birlikte yaparak Elbistan’ı hak ettiği yere taşıyacak bir isimle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi İbrahim Alagöz, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.
Partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ve İl Başkanları Toplantısının ardından tüm seçim çevrelerinde olduğu gibi Elbistan’da da kendi amblemleri altında gösterecekleri belediye başkan adayını önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını kaydeden Alagöz, Elbistanlılara adil ve hakça yönetim anlayışı vaat ettiklerini anlattı.
Elbistan’da ittifak yapan partiler olduğunu hatırlatan Alagöz, “Büyük Birlik Partisi (BBP) olarak 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerle ilgili aday belirleme sürecimiz devam ediyor. Çok kısa bir süre içerisinde Elbistan Belediye Başkan adayımızı açıklayacağız. Bizim aday olarak göstereceğimiz isim, hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun tüm Elbistanlıların oy vereceği bir isim olacak. Şuna inanıyorum ki sadece Cumhur ittifakımıza mensup siyasi partilerimize gönül veren kardeşlerimiz değil tüm Elbistanlıların tercihi Büyük Birlik Partisi olacaktır ve olmalıdır” ifadelerini kullandı.
Elbistan Belediyesi’nin liyakat sahibi bir isme emanet edilmesini istediklerini kaydeden Alagöz, şunları söyledi:
“Elbistan’ımız, son 5 yılda çok şey kaybetti. Hepimizin malumu olduğu bu durumun faturasını yine Elbistanlı ödedi. Artık Elbistan’ın kaybedecek 1 dakikası dahi yok. Elbistan, kendi küllerinden doğup yeniden şaha kalkmalı. Biz de merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun her zaman vurguladığı gibi adaletten şaşmayacağız. Elbistan’ın 4 bir bucağına adil ve eşit hizmet götürecek; bunu yaparken de Hakk’ı gözetecek bir adayımız olacak inşallah. Biz, milletin gönlüne girmeye talip olan bir hareketin neferleriyiz. Bu düsturu temsil edecek ve Elbistanlının gönül bağı ile buluşacağı kendi bağrında yetişen bir adayımız olacak.”
BBP MKYK Üyesi İbrahim Alagöz, son olarak, “İnşallah, önümüzdeki günlerde aday tanıtımımızın ardından Elbistan ve Elbistanlı için düşündüğümüz projelerimizi de açıklayacağız. Elbistan’ın kaderini değiştirmek, Elbistan’a yeniden yaşayan bir kent görünümü kazandırmak için BBP olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Yüreği Elbistan sevdasıyla çarpan adayımız, Elbistanlılarla tek yürek olup hiçbir zaman menfaat peşinde koşmadan bu kadim şehrimize hizmet edecektir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.