Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlandı

19.10.2022
61
A+
A-

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlandı

Sağlık alanında ihtiyaç olan nitelikli insan gücü yetiştirmek amacıyla yürürlüğe giren, Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının” üçüncüsü hastane konferans salonunda düzenlenen sertifika töreni ile son buldu.

Programa, hastane yöneticileri, klinik sorumlusu hemşireler ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Servet BOYRAZ, “Hastane olarak Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının üçüncüsü tamamladık. Toplam 12 kursiyere, 12 iş günü teorik, 10 iş günü uygulama eğitimleri şeklinde 22 iş olarak eğitim verdik. Bu sertifikalı eğitim programın amacı ameliyathanede çalışan hemşirelere görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütecek bilgi, beceri ve tutumları kazandırmaktı. Sunulan sağlık hizmeti kalitesini artırmak için bu tarz eğitim programlarına devam edeceğiz. Eğitime sundukları desteklerden dolayı eğitimcilere ve kursiyerlere ayrı ayrı teşekkür ediyor, sertifika almayı hak edem tüm kursiyerleri tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere belgeleri takdim edildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.