Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

AMERİKALI BAYDON UN 24 NİSAN ERMENİ SOYKIRIM İDDİASI AMERİKA, RUSYA VE İKİ YÜZLÜ BATI DÜNYASI

AMERİKALI BAYDON UN 24 NİSAN ERMENİ SOYKIRIM İDDİASI AMERİKA, RUSYA VE İKİ YÜZLÜ BATI DÜNYASI
24.04.2021
275
A+
A-

 

 

Tarih boyunca hüküm sürdüğü topraklarda hükümranlığı altında yaşamış 72.5 milletin hepsine din, dil, renk, ırk, cinsiyet, etnik köken ayrımı yapmadan eşit davranmış, insanca muamelede bulunmuş olan aziz Türk milleti hiçbir millete hiçbir kimseye zulmetmediği gibi birlikte yaşadığı aynı sofrayı paylaştığı, aynı toprağı işlediği ermeni vatandaşlara da zulmetmemiş, zor etmemiş, aç ve açıkta koymamıştır.

Tarihte kurulmuş Türk devletleri ( 600 yıllık Osmanlı) güçlü oldukları dönemlerde kendi tebaalarına hak adalet ve insanca davranmış olup azınlık durumunda olan tebaaları ile daima iyi ilişkiler içinde olmuştur. Türklerin bu davranışları Türk devletlerinin karşısında varlık gösteremeyen sinsi ve hain devlet ve milletler tarafından bir türlü hazmedilememiş ve buldukları en küçük fırsatta Türk devletlerinin tebaası olan milletleri kışkırtarak devlete karşı kullanmışlardır.

Bu durum Osmanlıyı yıkmaya yönelik olarak Osmanlının son dönemlerinde artarak ve azgınlaşarak kendini göstermiş bu dönemde Ermenilerin hainlikleri kalleşlikleri, işbirlikçilikleri ve katillikleri, diri, diri komşuları olan Müslüman Türkleri yakmaları tahammül edilemez duruma gelmiştir.

1915 yılında çıkarılan tehcir yasası bu durumun doğurduğu bir zorunluluktan kaynaklanmış ve devlete millete komşuluğuna ve insani değerlerine bağlı ne ermeni nede bir başka milletten olan hiç kimseye herhangi bir şey olmamıştır.

Bu gün Ermenileri savunarak 24 Nisan 1915 tarihinde Ermeniler Türkler tarafından katledilmiştir diye bir saçmalığı dünyaya kabul ettirmeye çalışan; kendi bünyesindeki siyahi vatandaşlarının varlığına tahammülsüzlük göstererek akıl almaz işkencelerde bulunan başta Amerika olmak üzere, sınırları içindeki Türklerin isimlerine dahi tahammül edemeyen, batı Trakya Türklerinin müftü, imam ve öğretmenlerini gayri demokratik olarak atayan, ülkesine sığınmış olan mültecileri denizin ortasında botlarını patlatarak ölüme sürükleyen Yunanistan ve iki yüzlü çifte standart hastası batı, ve Rusya; ülkemizin dünya tarihindeki varlığını ve gücünü hazmedemediklerinden ülkemizi uğraştırıp meşgul etmek adına her yıl 24 Nisanda bu konuyu gündeme getirmektedirler.

ALLAHIN GAZABI, KAHRI, AZABI VE HELAKI öncelikle Amerikalı baydon olmak üzere bu konuda ülkemize karşı tavır takınan, Ermenilerin her türlü pisliğinin kokusundan nemalanmaya çalışan her hangi devlet, millet ve şahıslar varsa onların üzerine olsun.

Rabbim zalimlere fırsat vermesin, camilerde, köy evlerinde, hanlarda, yollarda Ermeniler tarafından diri, diri yakılarak şehit edilen kardeşlerimizin ahını yerde komasın. Zalimleri yaktıkları ateşte kül eylesin. Ülkemiz ve milletimizi her türlü fitne ve felaketten muhafaza, ordularımızı muzaffer etsin.

Arif KOYUN

Büyük Birlik Partisi Akçadağ

İlçe Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.