Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Anadolu Ahi iş Adamları Derneği Başkanı Gürbüz’ün 15 Temmuz Mesajı

Anadolu Ahi iş Adamları Derneği Başkanı Gürbüz’ün 15 Temmuz Mesajı
16.07.2022
125
A+
A-

Anadolu Ahi iş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Gürbüz’den 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 6.Yılında geçmişten günümüze kadar Türk Milletinin Kahramanlıklarının Hikayesinin başlangıcının sebebi Büyük Milletlerin Kadim Devlet anlayışının eseridir diyerek sözlerine başlamıştır.

Büyük Milletlerin güçlü var oluşu Barış içerisinde Birlikte yürümenin ve yaşamanın var oluş reçetesidir.

O gün Başbuğ Metehan Türk Ordularının Başında Asya Hun Imparatorluğuyla destan yazarken, Kürşat 40 Atlısıyla Çin Sarayını tepelerken, Alparslan (1071) de Anadoluyu Ana Yurt yaparken, Fatih Sultan Mehmet Han Doğu Roma İmparatorluğu ve Istanbulun Fethinin Destanını Haykırırken, Yavuz Sultan Selimin Sah İsmail ve Devletini tarihin tozlu sahifelerine gömerken, Kanuninin Avrupayı titreten mesajı Avrupa münevverlerinin kulaklarında yankılanıyorken Çanakkale geçilmez diyenlerin
Şehadeti, Allahu Ekber Dağlarında Şehadete yürüyenlerin destansı hikayelerinde O günde yaşayan yiğitler vardı ki Yine Türk Milletinin Kahramanlık destanlarını yazarken Hakkın emrine uymuşlar Şehadete yürümüşlerdir.

Alparslan ile Anadolu kapılarını açan Yigit Şehitleri, Osman beyin Şahadet Erleri, Çanakkalenin destansı Şehitleri, Allah’hu Ekber Dağlarında Şehadete yürüyen 90 bin Türk Milletinin evlatları toprağa düşerken bile haykırıyorlar diyorlar ki Bu Vatan Hür doğmuş Hür yaşamak isteyen Türk Milletinin Evlatlarınındır.
Türk Ordularının Kahraman Kumandanları Bu İslamın yılmaz bekçileri olan kadim Devletin sahipleri olan Türk Milletinin Evlatları Kabir kapısında rahat yatınız.

Biz Sizlerin torunları sizler kadar mert, sizler kadar Vatan Sevdalısıyız Sizlerden aldığımız bu nöbeti kıyamet şafagında teslim edecek olan
Bu vatanın bekçileriyizdir.
Namusunuz Namusumuzdur.
Emanetiniz Emanetimizdir.

Vatan Sevdalısı Bu Millet Kabirde yatan Şehadet Erleri gibi Vatan savunmasına ölmek için düğün günü gibi süslenerek Anaları saçlarına kına yakarak cepheye gönderirler. Şehadetin kutlu olsun yavrum derler .

Ölümü öldüren Tek millet Türk Milletidir.
Ölüme gülerek giderler

Her Türk Asker doğar,
Her Türk Evladı Savaşta ve Barışta Türk Devletinin, Milletinin ilelebet yanındadır.

Türk Devletinin ve Milletinin Vatanı olan Anadolu bırakılmayacak kadar kutsaldır.
Anadolu Türk’ün Ana Vatanıdır.
Anadolu Mazlumların Ülkesidir

Biz O gün dedik yine diyoruz ki
Bugün de aynı sözü tekrarlıyoruz.

“15 TEMMUZ ÜLKEMİZİN DEMOKRASİ ADINA VERDİĞİ BİR MİLAT” DIR.

Türk Milleti her dönemde oldugu gibi 15 Temmuz 2016’da dünyaya bir ders vermiştir.
Dün Türk Milleti olarak dünyayı barış içerisinde yönettiysem. Bugünde bu dünya benimle beraber barış içerisinde yaşayacaktır.Var olacaktır.

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Diyen Tek Millet Türk Milletidir.

Türk Milleti kendisine oyun oynayanları hainlik yapanları toprağın altını toprağın üstünden hayırlı düşünerek toprağın altına süpürmüştür.

Büyük Milletlerin güçlü var oluşu Barış içerisinde Birlikte yürümenin ve yaşamanın var oluş reçetesidir.

Biz Anadolu Ahi Evran İş Adamları olarak 15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimize ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

Mehmet Gürbüz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.