DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş Esnaf, Vatandaş ve Personeliyle Bayramlaştı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş Esnaf, Vatandaş ve Personeliyle Bayramlaştı
12.07.2022
77
A+
A-

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş,  CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Belediye Meclis Üyesi Hasan Karael ile birlikte ilçeye gelen vatandaşları karşıladılar.

Arguvan belediye başkanı Mehmet Kızıldaş, kurban bayramının ilk gününde esnaf, vatandaş ve belediye personeliyle bayramlaştı..

Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar ile bir araya gelerek bayramlarını kutlayan Başkan Kızıldaş ; Kurban Bayramı’nın tüm dünyaya birlik, beraberlik, barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dileğinde bulundu. Bayramlar; mutluluktur, huzurdur, sevinçtir. İnsanları bir araya toplayan, yaraları saran, dargınlıkları, kırgınlıkları sona erdiren en özel günlerdir. Sevdiklerinizle bir arada olacağınız bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.