Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Partisi CHP’den İstifa Etti

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Partisi CHP’den İstifa Etti
07.02.2024
44
A+
A-

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş Partisi CHP’den İstifa Etti.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP İlçe Başkanlığı önünde yaptığı açıklamada, konuşmasına 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileyerek başladı.

Yeniden aday gösterilmeyen Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, partisinin ilçe binası önünde yaptığı açıklamada CHP’den istifa ettiğini söyledi.

Toplanan partililere seslenen Kızıldaş, “Arguvan ve Arguvan halkının siyasi tercihlerini yönlendirmek, Veli Ağbaba’nın haddi değildir, olamaz da. Arguvanlı Veli Ağbaba, Arguvan’ın kaderini belirleyemez. Arguvanlı buna asla izin vermez. Uzun yıllar hizmet etmekten gurur duyduğum partim CHP’den istifa ediyorum. Arguvan’a karşı güvenimi bir kez daha tazeleyeceğimi ve 31 Mart’ta kazanacağımıza olan inancımı vurguluyorum” dedi.

CHP’ye gönül verdiğini, partisinin yüzyıllık mirasının bir parçası olmaktan her zaman onur duyduğunu aktaran Kızıldaş, ilçenin yıllarca ihmal edilmiş temel şehircilik hizmetlerinin yerine getirilmesi, geri kalmışlığının sonlandırılması yolunda hayati düzeyde önem taşıyan projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Arguvan halkının seçilmiş temsilcileri olan belediye meclisi üyeleri başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve ilçenin tüm toplumsal dinamikleriyle diyalog halinde olduğunu belirten Kızıldaş, şunları kaydetti:

“Partimizin üst düzey yöneticileri Arguvan’ı her ziyaret ettiklerinde Arguvan’daki şehircilik ve belediyecilik hizmetlerini Türkiye’ye örnek göstermelerine ve Arguvan modeli belediyeciliği yüceltmelerine karşın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için aday gösterilmedim. Arguvan halkının iradesi, düşüncesi hiçe sayıldı. Arguvanlı hemşehrilerimin geniş yelpazede yer alan temsilcileri, köy ve mahalle derneklerimizin değerli yöneticileri ve Arguvan sevdalısı değerli isimlerimizle yaptığımız görüşmelerimizden aldığımız ortak kararımızla uzun yıllar hizmet vermekten gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ettiğimi sizlerin bilgisine sunuyorum. Ama siz değerli hemşehrilerim devam diyorsanız başka bir partiden aday olarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğim.”

Başkan Mehmet Kızıldaş; Birliğimiz, Beraberliğimiz Daim Olsun… 

Gönülden seviyoruz Arguvan’ımızı, ayrımsız, ötekisiz, sımsıkı sarılarak ilçemizi hakettiği yere inanıyoruz ki elbirliğiyle taşıyacağız.

Arguvan’ı seviyoruz ama Arguvan’a ve Arguvan’ın saygıdeğer halkına hizmet etmeyi daha çok seviyoruz. Hangi makamda, hangi siyasi pozisyonda olursa olsun, hiç kimse bizi Arguvan’a hizmet yolunda çeviremeyecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.