Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

ASİAD Genel Başkanı Mehmet Doğan, Adıyaman Türkiye’nin En Huzurlu ve Güvenli Şehridir

ASİAD Genel Başkanı Mehmet Doğan, Adıyaman Türkiye’nin En Huzurlu ve Güvenli Şehridir
30.11.2023
201
A+
A-

Başkan Doğan’dan Adıyaman’ın il oluşunun 69. yıl mesajı

Adıyaman Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Doğan, Adıyaman’ın İl Oluşunun 69. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Adıyaman Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Doğan, yeraltı ve yerüstü zenginliklerinden kültürüne, en önemlisi de farklı inanç ayrımı yapılmadan herkesin yıllardır kardeşçe yaşadığı bir kent olan Adıyaman’ın ülkenin en dikkat çekici ve en yaşanabilir şehirlerinden bir tanesi olduğunu dile getirdi.

Başkan Doğan mesajında, “Anadolu’muzun kültürel dokusunun bütün özünü içerisinde bulunduran, medeniyetlerin kesişme kavşağı, insanının içtenliği ve misafirperverliği ile herkesin takdirini kazanan güzel Adıyaman’ımızın il oluşunun 69. yılındayız.

Adıyaman, dünya üzerinde güneşin doğuşu ve batışının en güzel izlendiği yerlerden biridir. Kommagene uygarlığının merkezi, farklı etnik unsurlar, dinler ve dünya görüşlerinin birlikte barış içinde yaşayabileceğinin ispatıdır. Sosyal barışı ile Türkiye’ye ve dünyaya model olmuş, ülkemizin kültür ve inanç turizminin merkezlerinden biri olan güzel ilimizde, Adıyamanlı olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamalıyız.

Adıyaman için geçmişten bu yana gayret eden, çalışan ve bu şehir için taş taş üstüne koyan herkese teşekkür ediyor, daha güzel günlerde birlikte olmayı diliyorum. Kültürü, turizmi, sosyal ve kültürel zenginliği dört mevsimin yaşandığı iklimi, bereketli toprakları, zengin petrol yataklarıyla ülkemizin en güzel yerlerinden bir tanesidir. Bu vesile ile bütün hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyor, Adıyaman’ımızın il oluşunun 69. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.