DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Asuman Sarıtaç, Malatya’nın ve Gençlerimizin Geleceği İçin Tek Yürek Olmalıyız

Asuman Sarıtaç, Malatya’nın ve Gençlerimizin Geleceği İçin Tek Yürek Olmalıyız
15.01.2023
105
A+
A-

Asuman Sarıtaç,2023 Malatya ve Türkiye İçin İYİ Olacak

Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç, Pütürgebeyleri 44 ve Malatyabeyleri Derneği Başkanı Emin Ayten ve Kaplan44 Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Kapusuz ve Üyelerini Ziyaret Etti.

Kışla Caddesinde bulunan Dernek Binasında Dernek Başkanları ve Yüzlerce taraftarın karşıladığı Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç karşılamadan dolayı herkese teşekkür etti.

Asuman Sarıtaç, 2023 Türkiye’nin ve Milletimizin Yılı Olacak

Eğitimci , İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç, Görüyorum ki burada sadece Malatya’nın sporuna gönül veren taraftarlar değil Malatya’lıya ve Ülkesine gönül vermiş Onlarca bir birinden kıymetli Malatya’ın aktif ve önde Gelen Sivil Toplum Örgüt Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerini de burada görmek beni çok memnun etti. Her görüşten ve düşüncede olan bir birinden kıymetli STK temsilcileri ile burada bir arada olup Malatya ve Ülke gündemine dair hasbıhal etmek beni çok memnun etti. Her bir Malatya’lı şehrimiz , milletimiz ve Ülkemiz için kafa yoruyor milletin ülkenin dertleriyle dertleniyoruz. Önümüzde kısa bir zaman sonra bir Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler var. Türkiye’nin 100. Kuruluş Yıl Dönümünde İnşallah Millet ve Ülke olarak hak ettiğimiz ve beklediğimiz , Hakkın , Adaletin , Milletin ve Ülkenin Refaha erdiği Tüm Türkiye olarak Birliğin ve Beraberliğin sağlandığı Özlenen ve Beklenen bir gelecek için hep birlikte el birliği ve gönül birliği yaparak Türkiye’yi yeni 100. Yıla hazırlamalıyız.

Asuman Sarıtaç, Bugün bizleri burada misafir eden başta Pütürgebeyleri 44 ve Malatyabeyleri Derneği Başkanı Emin Ayten ve Kaplan44 Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Kapusuz ve Üyelerini ayrıca burada hazır bulunan bütün bir birinden kıymetli Sivil Toplum Örgütü Başkan ve Yönetimlerine çok teşekkür eder İnşallah Türkiye’nin Yeni 100. Yılını hep birlikte En İYİ olacak şekilde birlikte inşa ederiz dedi.

Pütürgebeyleri 44 ve Malatyabeyleri Derneği Başkanı Emin Ayten ise Dernek yerimizi ilk ziyarete gelen ve bizleri yalnız bırakmayarak onure eden Malatya’nın sevilen Eğitimci , İş Kadını ve Siyasetçisi Asuman Sarıtaç’a bu nazik davranışlarından dolayı şahsım ve tüm taraftarlarım adına teşekkür ederim. Burada biz Pütürgebeyleri 44 ve Malatyabeyleri Derneği ve Kaplan44 Taraftar Derneği haricinde Malatya’nın aktif ve önde gelen Onlarca Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de bizimle birlikteler ve bizleri yalnız bırakmadılar. Hepsinin ayaklarına yüreklerine sağlık. Malatya’mızın ve Ülkemizin burada olduğu gibi birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. İnşallah bundan sonra sürekli böyle bir araya gelip Malatya’nın ve Ülkenin sorunlarıyla dertlenip bizler Sivil Toplum Örgütleri olarak neler yapabilirizin peşine düşeceğiz dedi.

Kaplan44 Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Kapusuz ise bugün gerçekten özlenen bir Malatya fotoğrafı var. İşte Malatya’mızın burada olduğu gibi tek yumruk olmaya birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Sayın Asuman Sarıtaç Hocama Malatya Eğitimine ve Gençlere verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler özellikle genç taraftarlarımızı ve kardeşlerimizi daha sosyal ve daha duyarlı bir birey olmaları noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Ama asıl eğitilecekleri yerler Eğitim alanları okullar tabi ki. Malatya’nın bu anlamda Büyük yükünü Sayın Asuman Sarıtaç Hocam ve burada bulunan Kıymetli eşleri Mustafa Sarıtaç Beyin sahibi oldukları Eğitim Kurumları bu yükü kaldırmaya çalışıyor bende şahsım ve tüm Malatya’lılar adına kendilerine teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Onlarca STK Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine de bizleri yalnız bırakmadıkları için şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim dedi.

Ziyaret sonrası Eğitimci ve İş İnsanı Asuman Sarıtaç, Her iki Dernek başkanına çeşitli hediyeler verirken , Dernek Başkanları Emin Ayten ve Ahmet Kapusuz’da İş İnsanı Asuman Sarıtaç’a üzerinde isminin yazılı olduğu 44 Numaralı Forma ve Atkı hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.