Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Aydın Öztürk, 2020 Yılından Bu Yana Pütürge Belediye İşçileri, Hak Ettiği Zamları Alamadı

Aydın Öztürk, 2020 Yılından Bu Yana Pütürge Belediye İşçileri, Hak Ettiği Zamları Alamadı
10.02.2024
28
A+
A-

Aydın Öztürk, Belediye İşçileri Hak Ettiği Zamlı Maaşlarını Alamadı

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkanı Adayı Aydın Öztürk,  2020 yılından bu yana, Belediye İşçileri’ne tanınması gereken zam hakları, olması gereken oranda verilmemiş, sendikanın, yükselen enflasyon’a ve azalan alım gücüne göre teklif ettiği zam oranı uygulanmamıştır.

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkanı Adayı Aydın Öztürk açıklamasında, “Bugün burada iki konu için basın açıklaması yapılmasının zaruri olduğunu ön görerek, basın açıklaması yapmak istedik. Birincisi, Yaptığımız araştırmaya göre, 2020 yılından bu yana, Belediye İşçileri’ne tanınması gereken zam hakları, olması gereken oranda verilmemiş, sendikanın, yükselen enflasyon’a ve azalan alım gücüne göre teklif ettiği zam oranı uygulanmamıştır. Bu nedenle Belediye İşçileri’nin maaşları, enflasyon’a karşı eriyip gitmiştir. İşçi emektardır, Bir Belediye’in başarısı işçinin çalışma gücüyle gerçekleşir. Fakat o işçinin hakkı’nın da olması gereken oranda verilmesi lazımdır. İnşallah Allah nasip eder de biz gelirsek, Belediye İşçilerin’e, gerektiği oranda zamlarını vererek, enflasyon’a karşı eriyip giden maaşlarını, olması gereken düzeye getireceğiz.

Yeniden Refah Partisi olarak, Adil Belediyecilik ve Hakkaniyetli Belediyecilik düsturumuz ile Hak sahiplerinin hakkını kuruşu kuruşuna vereceğiz. İkincisi, konuşmadığımız fakat konuşmuşuz gibi ortalıkta dönen bazı dedikodular var! Ortalığı karıştırmak ve sürtüşme olmasının fitilini yakmak amaçlı, oynanan oyunlar var.

Yeniden Refah Partisi olarak, biz sürtüşmeye, ayrışmaya değil, Yeniden Refah ve Barış getirmeye, birlik olmaya geliyoruz. Biz hangi konu ile ilgili olursa olsun, bu süreçte, gerek basın organları üzerinden, gerekse sosyal hesaplarımız üzerinden gerekli açıklamayı aleni ve açık bir şekilde yaparız, bunun dışında biz söylemişiz yada biz yapmışız gibi dönen laflardan dedikodulardan, sorumlu olmadığımız gibi asılsız konuşmalar olduğunu beyan ederiz” şeklinde konuştu. Kaynak – Abdulvahap Sekman- pütürge haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.