Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Aydın Öztürk, Herkese Kapısı ve Gönlü Açık Bir Belediye Kazandıracağız

Aydın Öztürk, Herkese Kapısı ve Gönlü Açık Bir Belediye Kazandıracağız
01.02.2024
25
A+
A-

“Yeniden Refah Partisi büyüyerek geliyor, belediye seçimlerini kazanacağız”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Pütürge Halkı  Milli Görüşün Temsilcisi  Refah Partisi ve Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk Diye Zaten Karını Vermiş..  

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, Kick-Boks Milli Takım Antrenörü Nusret Öncü , Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Adayları, Malatya İl Yönetimi , Pütürge İlçe Teşkilatının  katılımıyla Pütürge Merkez ve Uzuntaş Mahallesi ziyaret edilerek  vatandaşlar ve esnafla  bir araya gelinerek İlçenin ve vatandaşların  istek ve talepleri dinlendi.

 Refah Partisi ve Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, Adaylık sürecimizin  başladığı  ilk  günden  bugüne  kadar  çok  kıymetli  hemşehrilerimin  çok  büyük  desteğini ve  teveccühünü gördüm. Allah’ın  izni  ile bize  bu  desteği verenleri 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinden 1  gün sonra yani 1 Nisan itibarı  ile mahcup  etmeyeceğim. Kapısı  herkese açık  ayrıştırmayan , ötekileştirmeyen bazılarının  belediyesi  değil  tüm Pütürgelilerin  belediyesi  olan  bir  iradeyi ortaya  koyacağız. Esas  koltuğu  makamı  esas sahipleri Pütürgeli vatandaşlarımıza  teslim edeceğiz.  Hemşehrilerimiz   kendilerine  efendi  değil,   hizmet  eden bir  belediye başkanı  görmek  istiyor. Allah’ın  izni  ile  mutlu  ve Huzurlu  bir  Pütürge  için , Huzurlu bir Malatya ve İlçeleri için  hep  birlikte  1 Nisan sabahına bismillah  diyerek  uyanacağız. Bugün  burada  bizleri  yalnız  bırakmayan Partimin Belediye Başkan Adaylarına , Meclis Üyesi Adaylarına , İl ve İlçe Teşkilat Üyelerine  ve  en  önemlisi  Pütürge’nin gerçek sahibi hemşehrilerime cani  gönülden  teşekkür  ediyorum. Allah  her birinizden razı  olsun diyerek  31 Mart Yerel Seçimlerinin Başta Pütürge’miz , Malatya’mı ve Ülkemize  barış sağlık kardeşli ve  huzur  getirmesini temenni ediyorum dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım,  Pütürge başta olmak üzere Malatya’mızın bütün ilçelerinde ve büyük şehirde belediye seçimlerini kazanacağız ve nasıl hizmet edildiğini burada tüm Türkiye’ye göstereceğiz  Bugün burada da görüldüğü gibi Yeniden Refah Partimiz bundan 4-5 yıl önce ilk kurulduğu zaman bir kartopu gibiydi ama şimdi kocaman bir kartopu oldu. Büyüyerek geliyor inşallah. Sizin de katılımlarınızla bizlere güç kuvvet geliyor. Ve ben inanıyorum Malatya’mızın bütün ilçelerinde ve büyük şehirde belediye seçimlerini kazanacağız ve nasıl hizmet edildiğini burada tüm dünyaya göstereceğiz.  Yeniden Refah Partisi’nin üye sayısı 400 bini geçti. 500 bine iki ay içerisinde hedefimiz var. 500 bine ulaşıp Türkiye’nin en büyük üçüncü partisi yapacağız. İnşallah bunun için hiç durmayacağız. Aydın Öztürk Başkanım aylardır Pütürge’nin  bütün köylerini, evlerini karış karış geziyordu. Zafer yakındır. Zafer inananlarındır. Ve adil bir belediyeciliğin refahlı bir belediyeciliğin nasıl olduğunu, biz Pütürge’de ve Malatya’da tüm dünyaya göstereceğiz inşallah. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kaydetti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.