Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ayetullah Geçen; Biz Battalgazi’yi Talimatla Değil, Adaletle ve Liyakatle Yöneteceğiz

Ayetullah Geçen; Biz Battalgazi’yi Talimatla Değil, Adaletle ve Liyakatle Yöneteceğiz
08.01.2024
86
A+
A-

Ayetullah Geçen’in Seçim Ofisinin Açılışı Miting Havasında Gerçekleşti

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen’in seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Hanımınçiftliği’nde açılan seçim bürosunun Açılışına  Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım,  Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen , Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, Battalgazi İlçe Başkanı Yusuf Polatbaş, Yeşilyurt İlçe Başkanı Musa Bayındır ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, “Buradan rakiplerimize, mevcut yöneticilere net bir şekilde sesleniyorum; devletimizin, belediyemizin imkanlarını kullanarak karşımıza çıkmayın. Sonuna kadar sahada olacağız. Allah’ın izniyle tarihte yazacağız, destanda yazacağız.” dedi.

Partililerin,sivil toplum kuruluşlarının ve kalabalık halk kitlesinin katıldığı açılışta Battalgazi ilçesinde yaşayan vatandaşların yoğun ilgisi gözden kaçmadı. Kadın,erkek,genç,yaşlı ,her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği açılışta halka hitap eden Başkan Adayı Geçen “ İlçemizi hep birlikte yarınlara taşıyacağız, belediye halkla arasına mesafe koymayacak ve her ferdimiz söz hakkına sahip olacaktır “ dedi.

Depremde ağır hasar alan yerleşim yerlerinden biri olan Battalgazi ilçesinde yapılan çalışmaların ağır işlediğini, deprem yaralarının sarılması noktasında belediyenin sınıfta kaldığını ifade eden Başkan Adayı Geçen “ bu yıkımın sorumluları bu gün çıkmış “ biz ilçeyi yeniden inşa edeceğiz “ diyorlar. Sanki bu yıkımın sebebi onlar değilmiş gibi ,sanki ilçedeki sorunların sebebi onlar değillermiş gibi halen sorumluluğu alma erdemini gösterememişlerdir.  Biz,güçlü ve donanımlı bir ekiple Allah’ın izniyle bütün sorunların en kısa sürede çözüme ulaşması için çalışacağız.  İlçemiz harabe görüntüden kurtarılacak ve en cazip yerleşim yerlerinden biri olacaktır “ dedi.

Ulaşım ağından,tarıma,meyvecilikten sanayiye kadar her alanda sağlam projelerle göreve talip olduklarını söyleyen Geçen, Yeniden Refah Partisi’nin Milli Görüş Belediyecilik anlayışının tüm Türkiye’de üreten,gelişen yerleşim yerleri için her türlü materyale sahip olduğunu söyledi.

Geçen “  İlçemizde üreticimiz,çiftçimiz, besicimiz her konuda desteklenecektir, yatırımcıların ilçemize yapacağı her yatırımda belediye olarak yanlarında olacağız ve destekleyeceğiz. İlçemizde işsiz gençlerimizin varlığı en büyük sorun haline gelmiştir. Gençlerimizin yarınlara umudu kalmamış ve ne yapacaklarını bilemez hale gelmişlerdir. Okulu okuyup diplomalı işsiz ordusuna katılan gençlerimizin umudu olacağız. İstihdam alanlarının sayısını artırarak gençlerimizin iş kaygısını ortadan kaldıracağız “ dedi.

 Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partimiz 2023 yılında en çok üye yapan birinci parti olmuştur. Son dört ayda 120 bin yeni üye yaptık, önümüzdeki dört ayda 120 120 bin  üye daha yapıp en büyük üçüncü partisi olacağız inşallah. Milletimiz değişim istiyor ve en büyük teveccüh Yeniden Refah Partisi nedir. Çağrı refahtadır,  çare milli görüştedir. Çare ahlaklı belediyeciliktedir. İnsanları aldatmayacağız, kimseye yalan konuşmayacağız, şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi ‘İki saniyesine müdahale edemediğimiz bir dünyada fırıldak olmaya gerek yok’. Profesör Doktor Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi, ‘Bizler gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışacağız.’ Hep beraber Malatya’mızı tekrardan imar ve ihya edeceğiz inşallah.” İfadelerini kaydetti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.