Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Ahmet Ercan Uçkan, 6 Parti Liderlerinin Toplantısı İnsanlarımıza Umut Işığı Olmuştur

Başkan Ahmet Ercan Uçkan, 6 Parti Liderlerinin Toplantısı İnsanlarımıza Umut Işığı Olmuştur
21.02.2022
129
A+
A-

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI DR.UÇKAN,  “ LİDERLERİN TOPLANTISI İNSANLARIMIZA UMUT IŞIĞI OLDU”

Gelecek Partisi’nin “Gelecek Buluşmaları Yıllık Değerlendirme Toplantısı” hafta sonunda Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan, 12 Şubat günü 6  muhalefet partisi liderinin bir araya getiren Türkiye Masası’nın  Antalya’daki değerlendirme toplantılarının en önemli başlığını oluşturduğunu vurgulayarak,” Liderlerin toplantısı insanlarımıza umut ışığı olmuştur” dedi.

Türkiye genelindeki Gelecek Partisi İl Başkanları, Kurucular kurulu üyeleri, Parti Yönetim Kurulu, Politika İzleme kurulu ve Genel  Başkan Yardımıcılarının katılımı ile  hafta sonunda 3 gün boyunca Antalya’da gereçekleştirilen “ Gelecek Buluşmaları Yıllık Değerlendirme Toplantısı”nda  seçim çalışmaları ve izlenecek stratejiler üzerine görüşlerin dile getirildiği belirtilirken, Genel Başkan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun heyetlerle ayrı ayrıda görüşmeler yaptığı kaydedildi.

Toplantıya katılan partililer, Genel  Başkan Davutoğlu’nun   ittifak çalışmalarına tam destek verirken, 28 Şubat günü gerçekleştirilecek toplantının da  önemli olduğunu ifade ettiler. Antalya’daki toplantıya katılan ve Genel Başkan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’na Malatya’daki çalışmalar hakkında da bilgi veren  Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan, “ Öncelikle sayın Genel Başkanımızın Malatya halkına sevgi ve selamlarını iletmek isterim.  Sayın  genel başkanımız görüşmelerimiz sırasında Türk siyasi hayatında  Malatya’nın önemine dikkat çekerek Malatya’nın Gelecek Partisi için ne kadar değerli olduğunu bizlere iletmiştir. Türkiye seçimlere doğru ilerliyor. İnsanlar ekonomik krizin pençesinde. Böyle dönemlerde siyasilerin bir araya gelemediği zamanlarda sonucun ne olduğunu acı tecrübelerle biliyoruz. 12 Şubat gününden beri insanlarda bir umut ışığı doğdu. Ülkede yangın var iken bunun üzerine ateşle gidilmez su ile gidilir. Halkımız bu gerçeğin farkında. Bizler sayın genel başkanımızın bu çalışmalarına tam destek veriyoruz. 28 şubat günü yapılacak toplantının da şimdiden hayırlı neticeler getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi İl Başkan Dr. Ahmet Ercan Uçkan, Antalya’daki toplatının verimli geçtiğini , insanların bir umutla seçimi beklediğini  ve çalışmaların bu yönde tempo kazanacağını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.