Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ALPASLAN’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ALPASLAN’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
10.01.2022
150
A+
A-

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

 

Başkan Alpaslan, Mesajından Şu Açıklamalar ’da Bulundu. Kamuoyunu bilgilendirme noktasında, her zaman zor şartlarda görevlerini en iyi bir şekilde yerine getiriyorlar. Tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak halkın talep ve beklentilerini en iyi bir şekilde yerine getiriyorlar. Basınımızın zor şartlarda görev yaptıklarını biliyoruz.  Özellikle bu pandemi sürecinde gece gündüz demeden yoğun bir şekilde görevlerini yapıyorlar.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan,  Doğru haber verme, tarafsızlık bir şekilde görevlerini en iyi bir şekilde yerine getiren basın çalışan kardeşlerimiz, gerçekten görevlerinin zor olduğunu biliyoruz dedi. Allah yardımcıları olsun ve bu gün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun ve çalışma hayatlarından başarılar diliyorum dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.