DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ALTUNKAYA, ‘ SUAT ARSLANBOĞAYI KİMSEYE YEDİRMEYİZ’

BAŞKAN ALTUNKAYA, ‘ SUAT ARSLANBOĞAYI KİMSEYE YEDİRMEYİZ’
03.10.2019
185
A+
A-

BBP(Büyük Birlik Partsisi) Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, TFF ‘nin Hemşerimiz Suat Arslanboğa’ya verilen profesyonellik hakem sözleşmesinin iptaline ilişkin sert tepki göstererek, Arslanboğa’nın sıradan alışagelmiş hakem hatası yapmasına rağmen çok ağır bir cezaya çarptırıldığını açıkladı.
BBP Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan Altunkaya hemşerimiz Suat Arslanboğa sıradan bir hakem hatası yapmasına rağmen çok ağır bir cezaya çarptırıldı. Bu çifte standarttır ve tasvip edilemez. Arslanboğa ile ilgili kararın kulüplerin MHK üzerindeki baskısını kırmak adına atılmış adil olmayan bir adım olduğunu belirten Altunkaya “Suat Arslanboğa Malatya’nın yetiştirdiği değerli spor insanlarından birisidir. Hem kişiliği hem profesyonel hakemliğiyle kendini ispatlamış ve gelecek vaat eden bir ismin sırf birileri istedi diye kurban seçilmesi bizleri derinden sarsmıştır. TFF’yi bir an önce bu hukuksuz karardan geri dönmeye davet ediyoruz” dedi.
Özellikle bundan sonraki süreçlerde de TFF’nin alacağı tüm kararları yakından takip edip oluşacak tüm çifte standartlı kararlara karşı tepkimizi gerekirse en sert şekilde göstereceğiz diyen Başkan Altunkaya, ‘Tüm futbol severler başta olmak üzere özellikle Malatyalıların alınan çifte standart kararına tepki amaçlı desteklerini bekliyoruz.Suat Arslanboğa’yı kimseye yedirmeyiz’ ifadelerini kullandı.

BBP MALATYA YEŞİLYURT MERKEZ İLÇE BAŞKANI ERCAN ALTUNKAYA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.