Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ARİF KOYUN MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN ARİF KOYUN MAZBATASINI ALDI
12.03.2021
2.302
A+
A-

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞI
03.03.2021 Tarihinde yapmış olduğumuz Kongremizde seçilmişliğimizin belgesi olan MAZBATAMIZ ilçe seçim müdürümüz tarafından şahsım ve ekibime tevdi edildi elhamdülillah. Rabbim bu kutlu yolculukta atacağımız her adımı ilçemiz adına hayırlara vesile kılsın. Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatı olarak partimizin misyon ve vizyonuna layık olarak ilçemiz adına yüklendiğimiz sorumluluk bilinci ile;
1- ülkemizin huzur ve sükûnetine kasteden her türlü terör hareketleri ile terörün savunuculuğunu yapan sempati ile bakan masumiyetini savunan her kim olursa karşısında olacağız. Bu bağlamda kolluk kuvvetleri ile iş birliği içinde öncelikle ilçemiz gençleri olmak üzere ilçemiz insanının bilgilendirilmesi amacıyla zaman içinde her fırsatta konferans, ve panellerin düzenlenmesi yönünde çalışmalar yapacağız.
2- içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin en az zararla atlatılması için kolluk kuvvetlerimizle beraber hareket edip sürecin yönetilmesinde alınan kural ve kaidelerin uygulanmasına gayret göstereceğiz.
3- ilçemizin ekonomik ve sosyal alanında ve tanıtımında önemli yeri olduğuna inandığımız sultan suyu tarım işletmelerinin etkinliğinin arttırılması için işletme kampusu içinde ziraat fakültesi, atçılık ve at yetiştiriciliği bölümlerinin açılması için ilçemizde teşkilatı bulunan siyasi parti STK ve üniversitelerle görüşmeler yapılacaktır.
4- her yıl onbinlerce kişinin ziyarette bulunduğu ilçemiz aşağı örükçü mahallesindeki şeyh Ali KARA türbe ve külliyesinin ilçemiz inanç turizmine kazandırılması için yapılacak araştırmalar neticesinde hazırlanacak raporlar ilgili kişi ve kuruluşlarla paylaşılacaktır.
5-ilçemizin adının uluslar arası arenada duyulması tanıtımının uluslar arası alanda yapılmasında önemli bir yere sahip her yıl yerli ve yabancı bir çok adrenalin tutkunlarının ziyaretine ev sahipliği yapan levent vadisi projesinin tamamlanması yönünde belediyemize destek ve katkılarımız devam edecektir.
6- ARGA, KÜRECİK, KÜRNE üçlemesinin birliğinin önemine binaen kendisini Akçadağ a hizmet etmeye adamış,herkesle görüşmeye açık olup; Akçadağımız daki tüm siyasi parti, STK larla AKÇADAĞ özelinde birlikte hareket edip, birlikte konuşacak ve Akçadağ dışında Akçadağımızın temsiliyetini sağlamak için gayret içinde olacağız.

Arif KOYUN

Büyük Birlik Partisi

Akçadağ İlçe Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.