DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Ayşe Alpaslan, Amacımız Vatan ve Millet Sevdalısı Bireyler Yetiştirmek

Başkan Ayşe Alpaslan, Amacımız Vatan ve Millet Sevdalısı Bireyler Yetiştirmek
18.04.2022
90
A+
A-

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğin İftar Yemeğine Yoğun İlgi

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Derneğimiz ülkemizde yaşayan insanlar arasında ırk dil, din renk cinsiyet ve mezhep ayrım yapmaksızın, vatan ve millet şuuruna sahip ilim bilim ve üstün ahlaki değerlerle donanmış  bireyler  yetiştirmektir.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından düzenlenen iftar programına yoğun ilgi. Vatanseverler derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından düzenlenen iftar yemeğine Siyasiler, STK Başkanları, Basın Mensubu ve davetliler katılıdı.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğin tarafından düzenlenen İftar programına, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya,  Belediye Başkan Vekilleri ve Başkan Yardımcıları, Vatanseverler Derneği Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki’ Dağ, Malatya Tarım Patlatformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın,  T.S.O. Başkan Yardımcısı Ömer Dinç, Malatya Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Sabri Balık, EMŞAV Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Alileri Vakıf Başkanı Sıtkı Selçuk, Şehit Ve Gaziler Vakfı Başkanı Muharrem Kıbrıs, Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Malatya ili Mahalle ve Köy Muhtarları Dernek Başkanı Aliseydi Yücekaya, Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kayısı Kent Yeşilyurt Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demir, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan,   Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Genel Başkanı Mehmet Zafer,  Gelecek Partisi Genel Merkez Mali İşler Başkan Danışmanı Güney Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir,  Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı Yüksel Duman, Büyük Birlik Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, İyi Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Aydın Derin,  Malatya Özel Güvenlik Sürücü Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mine Ökmen, AK Parti Kadın Kolları Başkan Vekili, DAVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş,  YADER Dernek Başkanı Mehmet Çolak, DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Malatya Alperen Ocakları Şube Başkanı Yalçın Arıcak, Basın Kuruluşların dernek başkanları, Bazı Daire Müdürleri, Basın Mensubular ve çok sayıda davetliler katıldılar.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Ramazan ayı nedeniyle  iftar yemeğinde bir araya geliyoruz dedi.  Başkan Alpaslan, Derneğimiz tarafından düzenlendiğimiz iftar yemeğinden bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Konuşmasın Şöyle Dedi: İftar provamızda bizleri yalnız bırakmayan buraya kadar gelerek bizleri onurlandırmıştır, Sayın Belediye Başkan Vekillerim, başkanlarımız, siyasi parti il ve ilçe Başkanlarımızın ve temsilcileri, Malatya’mızın kıymetli Muhtarların Dernek Başkanlarımı, kıymetli Muhtarlarımız, Şehit ve Gazi Dernek Başkanlarımız, Kıymetli kurum müdürlerimiz, STK Başkanlarım, Basınımızın Kıymetli Dernek Başkanları, İş Adamlarım, İş İnsanlarımız, Malatya Özel Güvenlik Sürücü Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mine Ökmen ve Basınımızın Güzide Mensuplarımız ve Hanım Efendiler ve Bey Efendiler, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği yönetim kurulu ve üyelerimiz, Ramazan iftar Programımıza Teşriflerinizden Dolayı Hoş Geldiniz Diyor En Kalbi Muhabbetlerimle Sizleri Selamlıyorum Dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Mübarek Ramazan ayı başı rahmet, Ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan ayımızın içindeyiz. Bizleri bu mübarek günde bir araya getiren rabbime sonsuz hamdu senalar ediyorum. Kıymetli misafirlerim geçen sene ramazan ayı içerisinde kurulmuş olan derneğimizin amaçlarından kısaca bahsetmek istiyorum. Derneğimiz ülkemizde yaşayan insanlar arasında ırk dil, din renk cinsiyet ve mezhep ayrım yapmaksızın, Bedensel zihinse ruhsal, toplumsal yönden tam gelişmiş vatan ve millet şuuruna sahip ilim bilim ve üstün ahlaki değerlerle donanmış Eğitim ve Kültür seviyesi yüksek aile bağları güçlü vatanını seven bireyler olarak kurulmuştur.
Derneğimizin yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bizlere intikal eden dar gelirli ailelerimizin 35 erkek  evladımızın sünnet organizasyonunu gerçekleştirmiş olduk..  Derneğimizin çalışmalarını basın açıklamalarımızla ve yine tv programlarımız olmuştur ve bu tur çalışmalarımız devam edecektir. Gençlerimize gönüllü hocalarımız doğrultusunda özel dersler verilmesi. Kabiliyetli doğrultusunda gençlerimizin vatan bilinci ile yapılan resim sevgilimizin Soykan meydanında açılması…  Derneğimiz ilk etapta 44 proje ile açılışımızı yapmış bulunuyoruz. Projelerimiz hayata geçirdikçe kıymetli basın mensubu ile paylaşacağız.

Sözlerime son verirken bizlere sponsor olan Malatya Özel Güvenlik Sürücü Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mine Ökmen, Hanımefendiye şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
Malatya Alperen Ocakları Şube Başkanı Yalçın Arıcak, Tarafından İftar Kur’an-I Kerim Okunmasıyla Başladı, Yemek duasıyla iftar programı sona ermiştir.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğine, Desteklerinden Dolayı, Malatya Özel Güvenlik Sürücü Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mine Ökmen’e Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Tarafından Plaket Takdim Edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.