Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Aysun Avcu, Büyük Birlik Partisi Kendi Parti Logosu İle 2023 Seçimlerine Girecek

Başkan Aysun Avcu, Büyük Birlik Partisi Kendi Parti Logosu İle 2023 Seçimlerine Girecek
25.07.2022
337
A+
A-

Başkan Aysun Avcu, Parti Logomuzla Seçimlere Gireceğiz

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Kendi Parti Logomuzla Tek Başımıza 2023 Genel Seçimlerine Gireceğiz  Dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyarette bulundu. Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Etti.

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Ülke ve Millet olarak zor günlerden geçiyoruz. Ekonominin ağırlaştığı bu günlerde milletimizin alım gücü gerçekten çok zorlaştı. Temel gıda ihtiyaçları ve diğer ürünler çok pahalandı. Özellikle çarşı ve pazarda marketler çok kontrolsüz ve usulsüz bir şekilde fiyat artırımı yapmaktadır. Yetkili kurumlar acilen çarşı pazar ve marketlerde fiyat istikrarı için sık sık kontrol yapmaları gerekmektedir.

Başkan Aysun Avcu, Bir anne ve emekli bir ev hanımı olarak gerçekten geçinmekte çok zorlanıyoruz. Acilen vatandaşın alım gücü ve refah seviyesinin arttırılması gerekir. Biz Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları olarak 3 aydan beri sahada kapı kapı ev ev gezip Partimizin misyonunu anlatıyoruz. Halkımızın bizlere büyük bir teveccühü var. Büyük Birlik Partisi olarak hergün üye sayımızı arttırarak büyüyerek geliyoruz. İnşallah 2023 Seçimlerinde kendi Parti Logomuzla tek başımıza Genel Seçimlere girip Büyük Birlik Partisini hak ettiği yere taşıyarak tüm Milletin Partisi yapacağız.

Başkan Avcu, Bizler parti olarak özellikle işini hakkıyla , namusluca ve tarafsızca yapan yerel medyamızı ve basınımıza çok değer veriyoruz ve önemsiyoruz. Basınımızın özgürce ve tarafsız bir şekilde durabilmesi için esnaflarımızın ve milletimizin desteklemesi gerekiyor. Birilerine bağımlı kalmadan objektif bir yayın anlayışı için yerel medyamız mutlaka desteklenmelidir dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu,  Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve yönetim Kurulu Arkadaşlarım Adına teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Bugün derneğimize ziyarete gelen Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve yönetim kurulu üyelerine, Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.