Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Basri Kahveci, İlk Günki Gibi Milletimizin Partimize Teveccühü Var

Başkan Basri Kahveci, İlk Günki Gibi Milletimizin Partimize Teveccühü Var

Başkan Basri Kahveci, İlk Günki Gibi Milletimizin Partimize Teveccühü Var

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Basri Kahveci, 2023’de Yeni Türkiye’yi İnşa Edeceğiz

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci yapmış olduğu açıklamada, 2 yıldır süren pandemi döneminde Basın ve Medya Kuruluşlarını ve diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile çok fazla bir araya gelemedik. Çok Şükür Malatya ve Ülke olarak bu beladan büyük oranda kurtulduk. Bizlerde uzun zamandır bir araya gelemediğimiz sizin gibi kıymetli medya mensubu arkadaşlarımızı ve Malatya’nın diğer STK’larını ve Kanaat önderlerini ziyaret edip istişarelerde bulunacağız sizlerin fikirlerini alacağız.

Bu ziyaretler vesilesi ile sizlerle bir araya gelerek onların taleplerinizi ve önerilerinizi dinliyor, gerekli hususlarda istişarelerde bulunuyoruz. Partimizin başarısı için adım atılmadık ve gidilmedik hiçbir yer bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın ve kentimizin sorunlarını çözmek için canla başla çalışan iktidarımızın başarılı olması için bizler her zaman olduğu gibi bugünde sahadayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyip sorun ve çözüm önerilerini buluyoruz. Bizler sadece seçim döneminde değil her zaman vatandaşlarımızın emrindeyiz ve onlarla birlikteyiz. Özellikle pandemi döneminde istemsiz olarak düşürdüğümüz tempomuzu, artık her geçen gün daha da artırarak çalışmayı ve hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Yerel Yönetimler Yasası Bölge ve İllere Göre Yeniden Düzenlenmeli

Basın mensuplarının sorduğu sorulara bir bir cevap veren Başkan Basri Kahveci, özellikle Yerel Yönetimle ilgili sorulan soruya cevap veren Kahveci, Evet Yerel Yönetimler Yasası acilen revize edilmeli ve Bölge Bölge İl İl yeniden düzenlenmelidir. İstanbul ve Bölgesi sanayi bölgesi , Akdeniz ve Ege bölgesi Turizm bölgesi Diğer Ülkemizin bölgeleri ağırlıklı olarak , tarım , hayvancılık ve tekstil bölgesi. İstanbul’a uyan Yerel Yönetimler Yasası Malatya’ya uymuyor. Bu yasa ciddi sıkıntılar doğurabiliyor. İnşallah 2023 Türkiye’si bunun gibi aksayan yasaların değişmesi ile liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023’de Milletimizle birlikte yeni bir Battalgazi’ye , Yeni Bir Malatya’ya ve Yeni Bir Türkiye’ye kavuşacaktır.

2002’de AK Parti Olarak Yeni Bir Türkiye İnşaa Ettik 2023’de Tüm Millet Olarak Çok Güçlü Bir Türkiye İnşa Edeceğiz

Basri Kahveci, Evet Ülkemizde ve Dünya’da çok büyük bir ekonomik ve siyasi kriz var. Milletimiz son yıllarda küresel ekonomik sıkıntılarını fazlasıyla yaşamaktadır. Bu kadir Şinas millet bize 20 yıl önce bu işi başarırsa yine AK Parti başarır diye ilk gün ki gibi desteğini vermeye devam ediyor. İlimizde ve ilçemizde çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz 2023″ dedi.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Bugün burada bizi misafir eden Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, hayırlı işlerinde kolaylıklar diliyorum.

Zeki Dağ, Başta Malatya olmak üzere tüm Ülkede Bizden misin , Partilim misin Değil misin anlayışından kurulmalı 

Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ, Bizler bu göreve ilk geldiğimiz gündem bugüne kadar tarafsız objektif ve bağımsız basın medya kuruluşları olduk ve yolumuza öylede devam ediyoruz. Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte Başta siz Siyasetçilere , Milletvekillerine , Parti Liderlerine ve Yerel Yöneticilere çok iş düşüyor. Toplumu gerecek Barışa ve Kardeşliğe zarar verecek Ayrıştırıcı ve ötekileştirici dil kullanılmamalı. Basın ve Medya organları aynı mihmalde Ayrıştırıcı ve ötekileştirici yayın politikası izlememeli. Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz. Bizim gidecek , başka bir bayrağa selam verecek bir anlayışımız yok. Bu yüzden başta Malatya olmak üzere tüm Ülkede Bizden misin , Partilim misin Değil misin anlayışından kurulmalı hep birlikte eşit şartlarda birlikte yaşama kültürünü geliştirmeliyiz.

Başkan Dağ, Bu ziyaret vesilesi ile bizlerde Başta Başkan Basri Kahveci ve Yönetimine başarılar diliyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.