DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Gürkan, Malatya – Baskil Seferlerini Yapan Feribotlarda İncelemede Bulundu

Başkan Gürkan, Malatya – Baskil Seferlerini Yapan Feribotlarda  İncelemede Bulundu
17.11.2022
62
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya – Baskil seferini yapan feribotlarda incelemede bulunurken vatandaşlar ile bir araya gelip onların istek ve taleplerini dinledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı ve ilgili Daire Başkanları ile birlikte Battalgazi Atabey İskelesinde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Feribota binerek vatandaşlarla sohbet etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Feribotların düzen, konfor ve hijyen açısından çok iyi bir durumda olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Feribotları kullanan vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri mutlu etmekte. Personellerimiz tarafından vatandaşlarımıza çok güzel hizmet verilmekte” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ Malatya Baskil seferini yapan feribotumuzda vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini kendilerinden dinleyerek özellikle feribot seferlerinde karşılaştıkları zorluklar var mı? Yok mu? Sefer sayıları yeterli midir? Sefer sayılarının saatleri noktasında sorun var mı? diye kendilerine sorduk. Genel anlamda vatandaşlarımız fazla bir sorunun olmadığını ifade ettiler. Vatandaşlarımızın yaz döneminde ek feribotların olması noktasında taleplerini aldık. Değerlendirmesini ilgili Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığımızla yaptıktan sonra ilgili arkadaşlarımıza gerekli talimatı vererek vatandaşlarımızın seyri seferlerinde ve gidecekleri köylerine, bahçelerine geç kalmamaları anlamında veya işçileri geç götürmemeleri anlamında ne gerekiyorsa gerekli tedbirler Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığımız tarafından alınacaktır. Ayrıca feribot seyahatinden duyduğum memnuniyeti de söylemek istiyorum. Feribotlarımıza baktığımızda hakikaten temizlik, tertip, düzen, hijyen noktasında vatandaşlarımıza davranış noktasında, vatandaşlarımıza ikramlar noktasında güzel bir çalışma örneği gördüm.     Çalışmalarımızın Malatya’da yaşayan Baskilli hemşerilerimize ve Baskil ilçesinde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.