Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Hakan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürünü Neden Aldığınızı Açıklayın

Başkan Hakan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürünü Neden Aldığınızı Açıklayın
09.04.2022
190
A+
A-

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz , Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ı Dürüst Çalıştığı ve Siyasilerin İsteklerini Yapmadığı İçin mi Görevden Aldınız Çıkın Bu Millete Açıklayın Diyerek Tepki Gösterdi.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ın Görevden Alınmasına Tepki Gösterdi.

Hakan Yılmaz, “ Neden aldığınızı açıklayın “

Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz tepki göstererek, “ Dürüst ve namuslu çalışan insanları bir çırpıda görevden almak, hem bu il’e hem de Türkiye ye yapılacak en büyük kötülüktür “ dedi.

Hakan Yılmaz, Battal Kanbay’ın Malatyalı olarak başarılı hizmetler yaptığını, kamuoyunun neden görevden alındığına dair açıklama beklediğini de ifade ederek, “ Sayın Battal Kanbay, kulağımıza geldiği kadarıyla, bazı usulsüz ihalelere müdahale etmiş ve iptal ettirmiş.
Malatya’da liyakatli 3-5 daire müdürlerinden biri olan Kanbay’ın görev den alınması bizleri son derece üzmüştür. Hemşehrimiz olan Battal Kanbay herhalde dürüst ve çalışman olmanın bedelini ödüyor.

İYİ Parti iktidarında, dürüst, çalışmak, liyakat sahibi daire müdürleri, hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun, görevden alınma korkusu yaşamadan çalışmalarına devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.