DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan İbrahim Yalçınkaya, Pütürgeli ve Malatyalılardan Ne İstiyorsunuz ?

Başkan İbrahim Yalçınkaya, Pütürgeli ve Malatyalılardan Ne İstiyorsunuz ?
11.04.2022
180
A+
A-

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya , Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına tepki gösterdi.

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya , Artık Malatya’da Malatya’lı Olmak Suç Oldu. Artık Malatya’nın Öz Çocuklarının Malatya’da Görevlerini Başarıyla Sürdürmesi Suç Oldu.

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya , Göreve geleli 1.5 sene olmasına rağmen Malatya’nın gönlünde taht kuran ve Malatya geneli başarılı projelere imza atan Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasının Malatya ve Pütürgelilere yapılan büyük bir haksızlık ve ihanet olduğunu söyledi.

Elazığ Sivrice Merkezli deprem ve Dünyayı ve Ülkemizi de kasıp kavuran Coronavirüs ve Pandemi şartları altında Malatya Milli Eğitim İl Müdürü olarak Göreve başlayan Battal Kanbay , 150’ye yakın okulu Malatya’ya kazandıran, göreve geldiği günden itibaren Malatya’da ikili eğitimi sonlandırmak için,okul öncesi eğitime yaygınlaştırmak için başarılı çalışmalara imza atan, bakanlık tarafından takdir edilen,devlet adamı kimliği ile toplumun tüm kesimlerin beğenisini kazanan, Malatya’nın Pütürge’nin çocuğu Battal Kanbay’ın görevden alınması Malatya için büyük kayıptır. Maalesef Malatya’da Malatya’lı olmak suç haline geldi. AKP’nin Milletvekilleri herhalde çalışkan başarılı Malatya’lı bürokratları kendilerine rakip görecekler ki onları nasıl yemenin hesabına düşmüşler.. yıllardır Malatya’da başarısız bir çok örneği olan daire başkanlarına il müdürlerine göz yumarken Malatya’nın öz çocuklarına 1.5 yıl bile tahammül edemez hale geldiler.

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya , AKP’nin siyasileri ve milletvekilleri hangi yüzle Malatya’lıların içerisinde gezip yapılan Malatya’lı kıyımlarını anlatabilecekler. Siz Malatya’nın çocuklarını , Battalgazi’nin Torunlarını Pütürge’nin has evlatlarını sadece sizlerin istediklerini çıkarlarınızı korumadıkları için görevden alacaksınız ondan sonrada hangi yüzle Pütürge’ye gelip Biz Pütürge Milletvekiliyiz, Biz Pütürge’nin Ablasıyız , Biz Pütürge’nin Abisiyiz diyeceksiniz. Malatya’lılar Malatya Sevdalısı Pütürge Sevdalısı , Ülke ve Bayrak Sevdalısı Battal Kanbay’ın Hesabını Sizden sormayacak mı sanıyorsunuz.

Başkan İbrahim Yalçınkaya , “3 Hafta önce Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanının Malatya’da ki Eğitim kalitesine ve Milli Eğitim yetkililerine övgüler düzerken, 3 hafta sonra Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay hangi sebeple görevden alınmıştır? İl Müdürü Battal Kanbay’ın başarısı Sayın Milli Eğitim Bakanı tarafından da övgüyle tescillenirken ne değişti de Bakanın açıklamasından 3 hafta sonra görevden alındı. Malatya’nın AKP’li Milletvekilleri ve İl Başkanı İhsan Koca bu görevden alınmanın gerekçesini ve sebebini bu millete anlatmalı.

Zaten AKP’nin bazı Malatya Milletvekilleri ve Malatya’daki her taşın altından çıkan bazı derin cemaat ve tarikat uzantıları bundan 9 ay öncede Battal Kanbay’ı istediklerini vermedikleri için görevden almaya çalışmış Malatyalılar ve Pütürgeliler ve akli selim tüm Sivil Toplum Örgütleri tepki gösterince emellerine ulaşamamıştı. Demek ki bunların Battal Kanbay’ı yemek için fırsat gözetmişler. Bunlar unutmasın ki onların bir hesabı varsa Allah’ında bu milletinde bir hesabı vardır. Biz Malatyalılar Pütürgeliler ve DEVA Partisi olarak Malatya’nın öz evladı Battal Kanbay’ın görevden alınmasının takipçisi olacağız. Kanunlar çerçevesinde bu görevden alınmanın hesabını tek tek soracağız dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.