Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan İhsan Akın, 11. Çobanlık – Sürü Yönetim Elemanı Kursunu Başlattık

Başkan İhsan Akın, 11. Çobanlık – Sürü Yönetim Elemanı Kursunu Başlattık
02.12.2022
77
A+
A-

Malatya Tarım Platformu Başkanı ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, birlik bünyesinde 11. Çobanlık- Sürü Yönetim Elemanı kursunu başlattıklarını bildirdi.

11. Sürü yönetim elamanı (çobanlık) kursu başlangıcı için Koyun keçi birliği binası toplantı salonunda ilk derse başlandı.

Malatya Tarım Platformu Başkanı ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Battalgazi Halk Eğitim müdürlüğü usta öğretici Veteriner Bahriye Akar, proje teknik elemanları ve Sürü yönetim elemanı kursiyerleri eğitime katıldı.

Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Çok değerli yetiştiricilerimiz, öğrencilerimiz bugün 11. Sürü yönetim elemanı (çobanlık) kursumuzu açıyoruz. Kursumuzda toplamda 104 saatlik eğitim ve bu eğitimden sonraki değerlendirme sınavından başarılı olan öğrencilerimiz sertifikalarını almaya hak kazanacak. Buradan kazanmış olduğunuz bilgiler sonucunda ilgili kurum ve kuruluşlarda bu belgeyi kullanarak ekstradan puan alacaksınız Tarım ve Hayvancılık alanında teknik ve pratik anlamda daha tecrübeli olacaksınız. En önemlisi de edinilen bilgileri sahada yani pratikte çalışmalar uygulayacaksınız. Tekrar kursumuz hayırlı olsun. İlçe milli eğitim ve Battalgazi Halk Eğitim müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz dedi.

Programda Ayrıca kursta 2023 yılı birlik logolu takvimler kursiyerlere dağıtıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.