Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN KARAMAN TÜM ENGELLERİ KALDIRALIM

BAŞKAN KARAMAN TÜM ENGELLERİ KALDIRALIM
11.05.2022
137
A+
A-

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arası engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın ve toplum bilincinin artması, bu vatandaşlarımızın sosyal ve ekonomik yönden maruz kaldıkları sorunlara dikkat çekmek ve bu sorunlara çözümler üretmek amacıyla “Engelliler Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Toplumda yaşayan her bireyin birer engelli adayı olduğumu bilinci ile hareket ederek engellilerimizi anlamaya ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışmalıyız. Sağlam temellere dayalı, mutlu ve huzurlu bir toplum olmanın yolu, bu toplumda yaşayan tüm bireylerin hayatı ve sosyal olanakları paylaşarak birbirlerinin sorunlarına duyarlı olmasından geçmektedir.

Daima sosyal hayatımızın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız, toplumumuz için birer güç ve duyarlılık kaynağıdır. Engelli vatandaşlarımızın da diğer tüm vatandaşlarımız gibi geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak imkânlar oluşturulması, onların yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemelerin yapılması, yalnızca engelli vatandaşlarımızı değil, toplumumuzu tümüyle mutlu edecektir.

Engelli vatandaşlarımız, kendilerine inanıldığı ve fırsat verildiği takdirde, engel tanımadan herkes kadar başarılı ve üretken olabildiklerini akla gelebilecek her alanda kanıtlamışlardır. Engelli vatandaşlarımızın spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına kadar her alanda önemli başarılara imza atmaları dayanışma ve uzlaşı ruhuyla yaşamın her alanında desteklenmeleri halinde her şeyin üstesinden gelebileceklerinin de somut bir göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Dünya Engelliler Haftasının öncelikle zihinlerdeki engelleri kaldırmaya vesile olmasını ve bu hedefle yapılacak çalışmaların engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, engelli vatandaşlarımızı saygı ve muhabbetle selamlıyor, onların her zaman yanlarında olan fedakâr ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum

 

Abdulvahap Karaman

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.