Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Karaman’dan Turgut Özal Ve Hamit Fendoğlu İçin Anma Mesajı 

Başkan Karaman’dan Turgut Özal Ve Hamit Fendoğlu İçin Anma Mesajı 
15.04.2022
161
A+
A-

 

 

Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu için anma mesajı yayınlayan, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Malatyalı olmalarından her zaman onur duyduğumuz Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu, cesaretli, kararlı ve cesur duruşlarının yanı sıra yüreklerindeki memleket sevdasıyla milletimizin gönlünde taht kurmuşlardır.

 

Başkan Abdulvahap Karaman, 17 Nisan 1993 yılında vefat eden 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile 17 Nisan 1978 yılında kendisine gönderilen bombalı paketi açmasıyla birlikte gelini ve iki torunuyla birlikte hayatını kaybeden Malatya eski Milletvekillerinden ve Belediye Başkanlarından Hamit Fendoğlu’nu rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyoruz dedi.

 

8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın hayata geçirdiği reformlarla herkesin özgürce yaşayacağı modern ve çağdaş bir Türkiye için mücadele etmiştir. Demokrat ve ileriyi düşünen, her kesimden insanın sevgisi ve saygısını kazanan Rahmetli Turgut Özal, ülkemizde ki köklü değişimlerin ve yeniliklerin ilk adımlarını atmıştır.

 

Ülkemize Bürokrat, Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak hizmet eden Rahmetli Turgut Özal, hayatının tamamını ülkemizin her alanda ilerlemesi ve büyümesine adamış, çok müstesna özel bir isim olarak hafızalarımızda yer etmiştir. Malatyalı olmasından ayrıca kıvanç duyduğumuz 8.Cumhurbaşkanımız, Hemşerimiz Turgut Özal’ı aramızdan ayrılışının 29.Yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyor, başta ailesi olmak üzere aziz milletimize ve tüm Malatyalı hemşerilerimize başsağlığı diliyorum.” dedi.

 

17 Nisan 1978 yılında gelini ve iki torunuyla birlikte hayatını kaybeden Malatya eski Milletvekillerinden ve Belediye Başkanlarından Hamit Fendoğlu’nun da cesur ve cesaretli yapısı ile milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu dile getiren Başkan Karaman, Gönlündeki memleket ve bayrak sevdasıyla cesaretli bir siyasetçi ve devlet adamı olarak kentimize ve ülkemize çok önemli hizmetlerde bulunmuştur.

 

Başkan Karaman, Şehit Hamit Fendoğlu, milletimizin gönlünde özel bir yere sahiptir. 17 Nisan 1978 yılında evine gönderilen bombalı paketin patlaması sonrasında gelini ve iki torunuyla hayatını kaybeden eski Milletvekillerimizden ve eski Belediye Başkanlarımızdan Rahmetli Hamit Fendoğlu, cesur ve cesaretli yapısı ile hafızalarda yer edinmiştir. Hamit Fendoğlu ile gelini ve iki torununu 44.Ölüm Yıldönümünde rahmet ve saygıyla yâd ediyorum dedi.

 

Abdulvahap Karaman

Büyük Birlik Partisi

Malatya İl Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.