Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Kemal Karakuş, Adıyaman’ın İl Oluşunun 69. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Başkan Kemal Karakuş, Adıyaman’ın İl Oluşunun 69. Yıl Dönümü Kutlu Olsun
30.11.2023
44
A+
A-

Başkan Karakuş’dan Adıyaman’ın İl Oluşunun 69. Yıldönümü mesajı

Kahta Dernekler Federasyon Başkanı Kemal Karakuş, Adıyaman, tarihi ve kültürel değerleriyle medeniyetimize öncülük etmiş önemli şehirlerimizden biridir.
Kahta Dernekler Federasyon Başkanı Kemal Karakuş, Adıyaman’ın il oluşunun 69. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Karakuş mesajında, “Güneşin en güzel doğup en güzel battığı ve farklı kültürlerin asırlardır kardeşçe bir arada yaşadığı kadim şehrimiz Adıyaman’ın il oluşunun 69. yıl dönümünü kutluyoruz.

Adıyaman, tarihi ve kültürel değerleriyle medeniyetimize öncülük etmiş önemli şehirlerimizden biridir. Her düşünceden ve inanıştan insanın barış içinde kardeşçe yaşadığı bu topraklar, ülkemize ve dünyaya her zaman örnek olmuştur.

Barış ve huzurun yüzyıllardır hüküm sürdüğü Adıyaman, insanımızın ferasetli ve vakur duruşu sayesinde bugüne kadar birlik ve beraberliğinden asla taviz vermemiştir. Temennimiz, güzel şehrimizde yıllardır var olan huzur ve barış ortamının ilelebet sürmesidir. Bu vesile ile, Adıyaman’ımızın il oluşunun 69. yılını kutluyor, şehrimizin aydınlık geleceği için canla başla çalışan tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.