DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Mehmet Çınar, Tüm Halkımızı 27. Yeşilyurt Kiraz Festivaline Bekliyoruz

Başkan Mehmet Çınar, Tüm Halkımızı 27. Yeşilyurt Kiraz Festivaline Bekliyoruz
10.06.2022
58
A+
A-

Başkan Çınar, Tüm Halkımızı 24-25-26 Haziran’da Düzenlenecek Olan 27. Yeşilyurt Kiraz Festivaline Bekliyoruz 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzun her köşesini daha cazip ve tercih edilen bir merkeze dönüştüreceğiz” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Beraberindeki Heyet, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.


Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 24-25-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirecek olan 27. Yeşilyurt Kiraz Festivali ile ilgili bilgi verdi ve bu 3 gün boyunca Yeşilyurt’umuz ve Malatya’mız eski özlediği günlere geri dönecektir. Başkan Çınar ayrıca Festivale Tüm Malatya’lıları bekliyoruz dedi.

2019 Yılı Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatleri arasında yer alan projeleri tek tek hayata geçirdiklerini belirten Başkan Mehmet Çınar, tüm mahallelerde yaşam seviyesini artıran yatırımlara aralıksız devam ettiklerini 2022 Yılı Yatırım Programına aldığımız hizmetlerimizi teker teker gerçeğe dönüştürüyoruz. Merkez- kırsal ayrımı yapmadan tüm yaşam alanlarımızın eksikliklerini planlı ve sistemli çalışarak gideriyoruz’’ dedi.


Yeşilyurt bölgesinin tüm yaşam alanlarının ferah, temiz ve güzel bir görüntüye kavuşması için yatırımlara hız verdiklerini belirten Başkan Çınar, Yeni yatırımlarımızla birlikte yaşam alanlarımız daha güzel ve ferah bir yapıya kavuşacak. Yeşilyurt Belediyesi olarak tüm mahallelerimizi geliştirmek, büyütmek ve yaşam standardını artırmak için 7/24 mesai yapıyoruz” dedi.

Bu yıl 27. düzenlenecek olan Kiraz Kültür ve Spor Festivali hakkında açıklamalarda da bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, festival boyunca çeşitli etkinliklerin olacağını ve festivallerini şehrin tanıtımı açısından önemini dile getirdi. Çınar, ” Bu yıl Kiraz Festivali’nin 27. düzenleyeceğiz. Kiraz festivalinin başlangıcından birkaç gün önce etkinlikler başlayacak. Özellikle bu yıl bize gelen yoğun talep üzerine yaz akşamları konserini üçe çıkarttık ve 24-25-26 Haziran tarihlerinde Büyükşehir Belediyemizin yan tarafındaki toplantı alanında yapılacak. Konserlerimiz için üç sanatçımızla anlaştık. Kıraç, Mustafa Ceceli ve Manga konserleri olacak ” ifadelerini kullandı.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ , Başkanımız Mehmet Çınar ve ekibi ilk göreve geldikleri günden bu güne kadar çok ciddi projelere imza atmıştır. Yeşilyurt’u sadece Malatya’nın değil bölgenin cazibe ve kültür merkezi haline dönüştürülmesinde büyük emek ve gayretleri olmuştur ve olmaya da devam ediyor. Bizlerde Medya ve Basın mensupları olarak bu değişim ve dönüşüme hep beraber şahitlik ediyoruz.

Başkan Dağ, bizler siz değerli Başkanlarımız gibi kamu görevi yapmakta yaptığınız çalışmaları halkımızla paylaşmaktayız. nasıl ki yanlış ve hatalı gördüğümüzü milletimiz adına eleştiriyorsak iyi yaptıklarınızda övüp kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bu ziyaret vesilesi ile ben şahsım ve arkadaşlarım adına Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar ve ekibine başarılar diler 24-25-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirecek olan 27. Yeşilyurt Kiraz Festivalinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.