Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Mehmet Kızıldaş, Yerel Kalkınmada “Arguvan Modeli”Türkiye’ye Örnek Olacaktır

Başkan Mehmet Kızıldaş, Yerel Kalkınmada “Arguvan Modeli”Türkiye’ye Örnek Olacaktır
21.12.2023
52
A+
A-

“ADAYLIĞIMIZ KONUSUNDA HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ, KUŞKUSU VE KAYGISI OLMASIN”  

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, CHP Arguvan Kadın Kolları Başkanı Gül Nilay Mıllaoğlu, Arguvan Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Sırrı Yücel, Belediye Meclis Üyeleri Avni Çıplak, Hasan Yılmaz, İlhan Balı, Hasan Karael ve partililer ilçede her çarşamba günü kurulan pazardaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.  

ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KIZILDAŞ: “ARGUVAN İÇİN AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Görev yaptığı iki dönem boyunca Arguvan’ın modern belediyecilik hizmetleri ile tanışmasını sağlayan, sadece Arguvan ilçe merkezi değil, eş zamanlı olarak kırsal mahallelerede de hayata geçirdiği altyapı, çevre düzenleme, sosyal – kültürel hizmetler ve özgün tarımsal projeleri ile yerel kalkınmada Arguvan Modeli’ni kuran Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, yeni dönemde de CHP çatııs altında Arguvan’a hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden, iki dönem üst üste açık ara farkla seçimleri kazanarak Arguvan Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Kızıldaş’ın geçtiğimiz günlerde CHP Arguvan İlçe Başkanlığı’na yaptığı aday adaylığı başvurusu da Arguvan halkının yoğun katılımı ile miting havasında gerçekleşti.

Aday Adaylığı Başvurusu, Arguvan Halkının Yoğun Katılımı ile Miting Havasına Büründü

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, aday adaylığı başvurusu sonrası, desteklerini bildirmek üzere CHP Arguvan İlçe Başkanlığı önünde toplanan Arguvan halkına yaptığı konuşmada, Arguvan halkının desteğinin kendisi için gurur verici olduğu kadar büyük bir sorumluluk yüklediğini vurgulayarak, “Kıymetli hemşehrilerime minnet duygularımı iletiyorum. Sizin gönlünüzde yer almak bütün makamlardan daha üstün ve çok daha değerlidir” dedi.

“2024 Yerel Seçimleri kapsamında aday adaylığı açıklama programımız büyük bir mitinge dönüştü. Kıymetli hemşehrilerim, 7’den 70’e kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla her zaman olduğu gibi yine yanımızda oldunuz” şeklinde konuşan Arguvan Belediye Başkanı ve CHP Arguvan Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Kızıldaş, “Hizmetlerimizi sizin desteğiniz sayesinde gerçekleştirdik. Hep beraber çalıştık, birlikte ürettik. Yeni dönemde de yine sizin iradenizin bir yansıması olarak, Cumhuriyetimizin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Arguvan’a, saygıdeğer siz hemşehrilerime hizmet etmenin çabası içinde olacağız” dedi.

Muhtarlardan Tam Destek

Arguvan Belediye Başkanı Memet Kızıldaş’ın yeni dönem için aday adayı olması Arguvan’ın ilçe merkezine bağlı mahalleri ile kırsal mahallelerde memnuniyetle karşılandı.

Aday adaylığı başvurusu sonrasında, Mehmet Kızıldaş’ı makamında ziyaret eden çok sayıda muhtar, Kızıldaş’ın 10 yıllık süreçte yürüttüğü yönetim anlayışı ve ürettiği hizmetler için teşekkürlerini sundu ve yeni dönem için desteklerini bildirdi.

“Sayın başkanımızın, adil, dürüst ve gayretli çalışmaları sayesinde Arguvan’ın şehircilik hizmetleri bakımından gelişip ilerlemesi hepimizi memnun etmiş ve Arguvan çok daha güzel ve çok daha yaşanabilir bir mekana dönüşmüştür” sözleri ile düşüncelerini ifade eden Arguvanlı muhtarlar, Mehmet Kızıldaş’ın yeni dönemde de seçilmesi konusunda destek verdiklerini kaydetti.

Arguvan Köyleri Eğitim Kültür Vakfı’ndan İstanbul’da Destek Toplantısı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, aday adaylığı başvurusunu yaptıktan bir süre sonra, Arguvan Köyleri Eğitim Kültür Vakfı’nın davetlisi olarak İstanbul’a gitti.

Arguvan Köyleri Eğitim Kültür Vakfı yöneticilerinin Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş onuruna verdikleri davette, yeni dönem için Başkan Kızıldaş’a, “Arguvan’ın kamusal çıkarları için destek” vurgusu yapıldı.

İstanbul’da görev yapan çok sayıda Arguvanlı bürokrat, bilim insanı, siyasetçi, iş insanı ve köy dernekleri temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Başkan Mehmet Kızıldaş, bugüne değin Arguvan’da hayata geçirilen projelerini anlattıktan sonra, yeni dönem için hazırladıkları planlama ve projeler hakkında da detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı katılımcılarının sorularını da cevaplandıran Mehmet Kızıldaş, bugüne kadar olduğu gibi, yeni dönemde de Arguvan halkının belediye yönetimine katılımına önem vereceklerini, şeffaf ve hesap veren yönetim pratiğini devam ettireceklerini söyledi.

Arguvan’da istihdamı arttıracak yeni projeler, ilçe ekonomisinin üretim potansiyelini ileri bir aşamaya taşıyacak çalışmalar, tarımda Arguvan markasını ülke genelinde bilinir hale getirecek yönetim modelini devam ettireceklerini kaydeden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “Bu toplantıyı düzenleyerek, bizleri onurlandıran ve kalbi Arguvan için çarpan sizlere şükran duygularımı belirtmekten mutluluk duyuyorum. Hep birlikte, dayanışma içinde, Arguvan için çalışacağız. Arguvan bizim ortak ve en güçlü paydamız. Arguvan paydasında buluşmak, sorunların çözümü ve geleceğin inşası için anahtar rolü oynamaktadır. Biz, birlikte ve dayanışma ruhu ile hareket etmeye devam ettiğimiz sürece Arguvan kazanacak, Arguvanlı saygıdeğer hemşehrilerim kazanacktır. Arguvan için aşkla, heyecanla ve ilk günün coşkusuyla çalışacağız. Hepinize sevgi ve saygılarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.

İstanbul’daki Toplantıda Kimler Katıldı?

İstanbul’da gerçekleştirilen ve Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızılldaş’ın onur konuğu olduğu toplantıya, Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Ali Haydar Karaçam, Arguvan mahalle derneklerinin başkanları, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Avcılar Belediye başkan yardımcıları Zeynel Suna ve Erol Şahin, Beşiktaş İlçe Meclis Başkan Vekili Soner Karakuş ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Gedik de katıldı.

Abdal Musa Birlik Lokması Merasimine Katıldı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, geçtiğimiz günlerde ise Arguvan’da düzenlenen Abdal Musa Lokması merasimine katıldı. Başkan Mehmet Kızıldaş, Abdal Musa Lokması merasimine katılımı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Geleneklerimiz içerisinde önemli bir yeri olan ve her yıl düzenli olarak yapılan Abdal Musa Birlik Lokması, ilçemizde birlik ve beraberliğin en güzel örneğini teşkil ediyor. Vatandaşlarımızın lokmalarının ve hizmetlerinin hak katında kabul olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Çalışanları ile Buluştu: “Daha Güzel Bir Arguvan İçin Omuz Omuza Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Başkan Mehmet Kızıldaş, önceki gün de Arguvan Belediyesi’nin emekçileri ile biraraya gelerek, belediye çalışanları ile sohbet etti, sahadaki çalışmalar hakkında görüş  alış – verişinde bulundu.

Belediye çalışanları ile buluşması konusunda sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Arguvan Belediye Başkanı Memet Kızıldaş,“Gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Daha güzel bir Arguvan için birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Özverili çalışmalardan dolayı tüm işçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.