Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Sami Er, Festival Önce Olmayacak Dedi Gelen Tepkiler Üzerine  Sonra Olacak Dedi

Başkan Sami Er, Festival Önce Olmayacak Dedi Gelen Tepkiler Üzerine  Sonra Olacak Dedi
05.07.2025
15
A+
A-

Başkan Sami Er, Önce Olmayacak Dedi Gelen Tepkiler Üzerine  Sonra Olacak Dedi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, geçtiğimiz aylarda kayısıları vuran zirai don nedeniyle Kayısı Festivali’nin düzenlenmeyeceğini ifade etmişti. Ancak Başkan Er, Malatya kamuoyundan  gelen tepki  üzerine bu kararından dönerek festivalin 25-27 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda bir  TV Kanalda  katıldığı  bir  programda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kayısı Festivali’nin bu yıl zirai don nedeniyle yapılamayacağını belirterek, “Geçtiğimiz yıl kayısı festivali yaptık. Çok da bir katılım oldu ama üzgünüz bu sene Kayısımız yok. Onun için festival tabi ki olmayacak.” Diye konuşmuştu. Ancak Malatya  kamuoyundan  gelen yoğun  tepkiler  üzerine daha sonra festival için görüşmelerin devam ettiğini duyuran Er, sosyal medya hesabından festivalin düzenleneceği tarihi açıkladı.

Başkan Sami Er, şu ifadeleri kaydetti: “Kıymetli hemşehrilerim, 

Heyecanla beklediğimiz 27. Kayısı Festivali 25-27 Temmuz tarihleri arasında sizlerle buluşuyor! Malatya’mızın bereketini, kültürünü, müziğini ve kadim misafirperverliğini birlikte yaşayacağız. Konserler, etkinlikler, gösteriler ile  dolu dolu üç gün bizleri bekliyor! Tüm Türkiye’yi Malatya’ya, kayısının başkentine bekliyoruz! Detaylar haftaya…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.