Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Şerif Aykız, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Başkan Şerif Aykız, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü Kutlu Olsun
17.03.2022
83
A+
A-

Malatya Tekstil Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

( MATEK – DER ) Malatya Tekstil Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız , 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Malatya Tekstil Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız  mesajında, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde çok önemli bir zafer olan Çanakkale Zaferi’nin ulus için en büyük gurur günlerinden biri olduğunu belirtti.

Çanakkale Zaferi’nin Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destan olduğunu ifade eden Başkan Şerif Aykız  şunları kaydetti: “Çanakkale ruhu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kulaklarımıza kazınan vatanın, bayrağın ne kadar değerli olduğunu anlatan ‘Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum’ sözüdür. Türk milletinin, yenilmezliğini, cesaretini, azmini tüm dünyaya kanıtladığı, Türk milletinin bağımsızlığı için nasıl küllerinden doğabileceğini gösterdiği bu zafer 107 yıldır, bizim rehberimiz olmaya devam etmektedir. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki atalarımızın kanlarıyla sulanan bu cennet topraklar daha nice evlatlar yetiştirmeye devam edecektir.

Malatya Tekstil Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız, Ülkemizin birlik ve beraberliğine göz diken karanlık güçler, dün olduğu gibi bugün de emellerine asla ulaşamayacaktır. Rengini şehitlerimizin aziz kanından alan Türk bayrağı, sonsuza kadar göklerde dalgalanmaya devam edecektir. Her zaman gönlümüzde yaşayacak aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere inanarak emanet ettiği cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Geçit vermedik, vermeyeceğiz. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferimiz kutlu olsun”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.