Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Terdi, nin öğretmenler günü kutlama mesajı

23.11.2020
387
A+
A-
MCP İl Başkanı Filiz Terdi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.
Yeni nesiller yetiştirerek ülkemizi daha aydınlık, daha bilgili bir geleceğe taşıyacak olan değerli öğretmenlerimiz; Dünyanın en kutsal en onurlu görevini yerine getiren sizler, aziz milletimizin övünç kaynağısınız.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk;temeli ilim ve irfan olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurarken Fikri hür, vicdanı hür,irfanı hür nesillerin yetişmesi sorumluluğunu öğretmenlerimize emanet etmiştir.
Ülkemizin, Cumhuriyetimizin geleceğini emanet ettiğimiz yeni nesillerimizi aklın ve bilimin rehberliğinde, hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek bilgili, donanımlı, dinamik, açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek bizim için hayati önem taşıyor.
İşte bu yüzden ülkemizin yarınları adına, gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız asıl güç öğretmenlerimizdir.
Onun için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” demiştir.
Başkan Terdi Zira, 21. yüzyılın dünyasında gelişmenin, kalkınmanın, küresel rekabette başarılı olmanın yolu, her şeyden önce eğitimden geçiyor dedi.
Yılların ihmali sebebiyle öğretmenlerimizin bugün karşı karşıya oldukları sorunları gayet iyi biliyoruz. Onların hayat standartlarını yükseltmek, çalışma koşullarını daha da iyileştirmek ve verimliliklerini artırmak için imkanlarımızı zorlayarak gerekli adımların bir an önce atılması gerektiğini dile getiren başkan Terdi.
Bugün; bizler de milletimizin sağduyusunu, bilgi ve birikimini yine milletimizin kendisiyle paylaşan, yüce görevlerini içtenlikle yerine getiren öğretmenlerimize her zaman gönül borcu duymakta, yüz akı öğretmenlerimize karşı saygı ve şükran duygularıyla teşekkür etmekteyiz dedi.
Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bu vesileyle yürekten kutluyor, Ayrıca Hak’kın Rahmetine kavuşmuş olan Öğretmenlerimizin de aziz hatıralarını saygıyla yad ediyorum.
24 Kasım Öğretmenler Günü’nün, Tüm Öğretmenlerimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor ve yürekten kutluyorum dedi.
               Filiz TERDİ
MİLLİYETÇİ CUMHURİYET PARTİSİ
    MALATYA İL BAŞKANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.