DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Turan Karadağ, Ramazan Bayramı Tüm İnsanlığa Barış ve Huzur Getirsin

Başkan Turan Karadağ, Ramazan Bayramı Tüm İnsanlığa Barış ve Huzur Getirsin
02.05.2022
66
A+
A-

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Ramazan Bayramı Tüm İnsanlığa Barış ve Huzur Getirsin dedi.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, “Ramazan Bayramı’na barış ve huzurun sadece ülkemizde değil bütün dünyada hakim olması dileğiyle giriyoruz” dedi.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ  Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında “Bayramlar, toplumsal birlikteliğin sağlandığı, üzüntülerin ve sıkıntıların geri plana itildiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, sevginin, saygının pekiştiği, kırgınlık ve dargınlıkların unutulması gerektiği, birlikte olmanın öneminin arttığı özel günlerdir. Yoğun bir manevi atmosferde idrak ettiğimiz mübarek bir ayın ardından, Ramazan Bayramına ulaşma sevinci ve heyecanını milletçe yaşadığımız bu günler, milletimiz ve tüm İslam coğrafyasına dayanışma, paylaşma, birlik beraberlik içerisinde kardeşçe yaşama öğretisini kavrayabilme imkânı tanımaktadır.

Başkan Karadağ ; Ramazan Bayramı’na barış ve huzurun sadece ülkemizde değil bütün dünyada hakim olmasını dileyerek giriyoruz. Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin, adalet, iyilik, yardımlaşma, kardeşlik, sevgi ve merhamet mesajının iyi anlaşılması gerekiyor. Bu sebeple sahip olduğumuz nimetlerin ve değerlerin kıymetini bilerek iyilik ve güzellik üretmeliyiz. Adaletten, iyilikten, özgürlüklerden, barıştan yana olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta tüm Malatya’lılar ve Hekimhan’lı Hemşehrilerim  olmak üzere kardeşlik paydasında buluşan herkesin Ramazan Bayramını en içten duygularla kutlar, bu güzel bayramın hepimize ve tüm İslam Alemine barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.